Українська Master of Code Global працювала над розробкою Post. Це альтернатива Twitter від колишнього CEO Waze

Українська IT-компанія Master of Code Global була залучена до розробки Post – платформи для мікроблогінгу, яку називають альтернативою Twitter. Про це AIN.UA розповіли представники компанії. Зокрема, команда працювала над платформою близько 10 місяців.

Про Post і участь українців у розробці

Засновником Post є Ноам Бардін, колишній CEO Waze і віцепрезидент Google з продукту. 18 листопада 2022 року платформу було запущено в закритій бета-версії для обмеженої кількості користувачів. Фаза бета-тестування тривала трохи більше 2 місяців. За цей період платформа залучила більше 400 000 користувачів.

Станом на кінець березня 2023 року, Post відкритий для всіх користувачів. Платформа допомагає преміальним медіа охопити нову аудиторію та монетизувати її, використовуючи модель оплати за перегляд статті.

Зображення: Post

Українська команда Master of Code Global була залучена до розробки Post із самого початку. Як повідомили представники компанії, під час демо-фази проекту команда Master of Code Global створила робочу версію веб-платформу з основними функціями:

  • стрічка з безоплатними/платними статтями та можливістю розгорнути їх для повного перегляду статті;
  • взаємодія з постами: лайки, коментарі, репости;
  • базовий редактор для створення постів довжиною 280+ символів із додаванням зображення;
  • сторінка профілю користувача та можливість редагувати її, перегляд списку підписників;
  • профіль видавця (журналіста) з загруженою стрічкою новин;
  • сторінка налаштувань.

Згодом Post почав розширювати власну внутрішню команду, щоб мати змогу працювати паралельно над окремими частинами проєкту. З цього моменту команда Master of Code Global  продовжила в співпраці з внутрішньою командою Post роботу над створенням закритої бета-фази проекту.

«У нас був чудовий досвід роботи з Master of Code Global — швидкість, з якою вони створили міждисциплінарну команду, включаючи інженерів, дизайнерів, QA, TPM, дозволила нам швидко розгорнути наш продукт під час хайрінгу внутрішньої команди», — прокоментував Ноам Бардін, засновник Post.

У цій фазі команда Master of Code Global розробила окремі частини Post – реалізувала логіку транзакцій для сервісу платежів, працювала над сторінкою налаштувань, а також над внутрішньою адмін панеллю для модерації роботи Post. Це, пояснили в команді, дозволило адміністраторам Post знаходити користувачів та пов’язані з ними публікації, керувати рівнями облікових записів, переглядати статистику, перевіряти користувачів, переглядати інформацію про транзакції.

Про Master of Code Global

  • Master of Code Global фокусується на розробці та підтримці розмовних рішень із використанням штучного інтелекту (чат-боти та голосові боти), веб і мобайл-розробці для брендів і стартапів, а також розвитку власного e-commerce продукту.
  • Компанія заснована у 2004 році та має центри розробки в Україні та Північній Америці.
  • Команда складається з 250+ спеціалістів.
  • Раніше AIN.UA публікував велику історію компанії:
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук