Forbes оновив оцінку статків найбагатших людей світу. Фаундери Grammarly на 1333 місці

1 квітня 2023 року Forbes USA оновив оцінку статків найбагатших людей світу. Найбагатшою людиною світу продовжує залишатися Бернар Арно, генеральний директор і голова правління LVMH у Франції, який обігнав Ілона Маска ще в грудні 2022. Загалом до рейтингу потрапило 8 українців, включно зі співзасновниками Grammarly Максимом Литвином та Олексієм Шевченком.

  • Співзасновники Grammarly Максим Литвин та Олексій Шевченко, які навчалися в Києві, але поїхали з України ще в нульових, позначені в рейтингу як громадяни Канади. Вони займають 1333 місце, а Їхні статки оцінені по $2,2 млрд. Як зазначає «Forbes Україна», у Grammarly вже кілька років називають оцінки Forbes недостовірними, водночас не надаючи альтернативних даних для розрахунків.
  • Станом на 1 квітня 2023 року найбагатшою людиною світу є Бернар Арно, генеральний директор і голова правління LVMH у Франції. Загальна оцінка його статків становить майже $226 млрд. Він посів перше місце після падіння статку Ілона Маска наприкінці 2022 року через падіння акцій виробника електромобілів Tesla.
  • Найбагатшою жінкою світу є француженка Франсуаза Бетанкур-Маєрс. Станом на 1 квітня її статки становлять $89,4 млрд і вона є 10-ю найбагатшою людиною світу.  Її статки походять від того, що вона володіє акціями косметичного гіганта L’Oreal, які були успадковані покійної матері.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук