В компанії VistaPrint скорочення. Їй належить український Depositphotos

Компанія VistaPrint проводить скорочення персоналу. Загалом буде звільнено 500 людей. Чи торкнеться це української команди, зокрема VistaCreate (до поглинання – Crello) та Depositphotos – в компанії не коментують.

Загалом Cimpress, в який входить VistaPrint, скорочує 600 людей (500 з урахуванням наймів). Дана інформація є публічною, такий крок пояснюють скороченням витрат. З огляду на загальну кількість співробітників VistaPrint, це менше 10% штату.

«Нещодавно ми прийняли важке рішення скоротити нашу робочу силу приблизно на 500 членів команди Vista в усій організації. Незважаючи на те, що такі рішення ніколи не даються легко, зараз вони необхідні, щоб забезпечити виконання Vista своїх фінансових зобов’язань і цілей в світлі мінливих макроекономічних умов. Ці дії були вжиті таким чином, що, на нашу думку, дозволить нам зосередитися на створенні продуктів, які подобаються людям, одночасно підвищуючи швидкість і якість нашої розробки», – йдеться в коментарі, наданому редактору AIN.UA.

У Vista не прокоментували, скільки людей з української команди потраплять під скорочення.

«Ми не надаємо дані про звільнених членів команди в окремих регіонах. Ми продовжуємо працювати в Україні, і понад 400 членів нашої команди в Україні відіграють важливу роль у майбутньому успіху Vista», – додали в компанії.

  • Нагадаємо, популярний український фотосток Depositphotos, і онлайн-редактор Crello були викуплені в повному обсязі американською компанією VistaPrint у 2021 році. Сума угоди склала $85 млн. Depositphotos продовжив розвиватися як окремий бренд, Crello перетворився на VistaCreate.
  • На початку 2021 року компанія Depositphotos та її дочірні бренди загалом налічували 450 співробітників, 400 з яких – в Україні.
  • VistaPrint — це велика американська дизайнерська та маркетингова компанія, що входить до складу Cimpress, яка торгується на Nasdaq. У неї досить широкий спектр дизайнерських і поліграфічних послуг. Компанія має 17 мільйонів клієнтів серед малого бізнесу, 29 офісів по всьому світу, де працює близько 6000 чоловік.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук