Apple запатентувала новий iPod. Фактично це нові AirPods з дисплеєм на кейсі

У травні 2022 року Apple припинила виробництво iPod touch, останнього продукту, що залишився в лінійці iPod, Проте вже в вересні того ж року компанія подала патентну заявку на новий кейс для бездротових навушників AirPods. Як повідомляє TechCrunch, новий кейс міститиме дисплей і фактично відтворюватиме ідею компактного портативного плеєра iPod Nano.

У патентній заявці, нещодавно опублікованій Патентним відомством США, Apple описує новий пристрій: чохол для навушників, який поєднується з кишеньковим плеєром із сенсорним дисплеєм, достатнім для гортання пісень, перегляду фільмів, погоди чи навіть навігації за допомогою картографічних додатків.

Судячи з заявки, Apple прагнула запатентувати щось, що нагадує маленький iPod Touch або iPod Nano, але з вбудованим кейсом для зарядки пари бездротових навушників. 

Рендер можливого вигляду майбутнього пристрою. Джерело: MacRumors

Як повідомляє MacRumors, Apple подала цей патент ще у вересні 2021 року, проте патентна заявка була опублікована лише минулого тижня. Звичайно, це лише заявка на патент, і наразі немає жодних ознак того, що чохол AirPods із вбудованим плеєром існуватиме в реальності, а не лише в патентних заявках.

Чому це цікаво?

Коли в травні 2022 року Apple припинила виробництво iPod touch, останнього продукту, що залишився в лінійці iPod, це рішення не було необдуманим. Проблема з плеєрами, як з окремим пристроєм полягає у тому, що для керування аудіо та взаємодії з навушниками завжди достатньо звичайного смартфону, який уже може це робити.

Відповідно до поданого патенту, дисплей корпусу також зможе відображати іншу інформацію, включаючи, наприклад, дзвінки, повідомлення, електронні листи або навіть фільми. Але поки не зрозуміло, навіщо користувачам дивитися фільм на крихітному екрані, меншому за звичайний iPhone.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук