Заснований українцями стартап Prengi залучив $500 000 від SMRK

Стартап Prengi, що розробляє SaaS-платформу для управління об’єктами нерухомості, залучив $500 000 seed-інвестицій від фонду SMRK. Нині оцінка Prengi — $3 млн, пише Tech.eu.

  • Prengi — це онлайн-платформа для автоматизації бізнес-процесів обслуговування об’єктів нерухомості. Йдеться, зокрема, про доступ до інформації про об’єкти нерухомості та їхнє обладнання, управління персоналом, взаємодією з постачальниками тощо.
  • Платформа Prengi була запущена у 2015 році. Засновником і СЕО проекту є Сергій Шульга, який також є фаундером компанії SHEN, що надає послуги з технічного обслуговування будівель та клінінгу в Україні та США.

«Ми створювали Prengi спеціально для нашої компанії з управління об’єктами. Пізніше з’ясувалося, що наш продукт вийшов унікальним: на ринку немає нічого подібного — з такими функціями за таку ж ціну»,

— розповів Сергій Шульга виданню Tech.eu.
  • Інвестором виступив український фонд SMRK. Нагадаємо, що у березні він інвестував у стартап VR-стартап Aspichi. 
  • Штаб-квартира Prengi знаходиться у Флориді. Залучені кошти стартап планує інвестувати у розширення своєї присутності у США, а також вихід на ринки Європи та Близького Сходу.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук