Samsung представила телевізори Neo QLED та OLED 2023. Нейронний квантовий процесор та віртуальна консоль на борту

Компанія Samsung під час презентації Unbox and Discover 2023 представила оновлену лінійку телевізорів Neo QLED та OLED 2023 року. Цьогорічна лінійка включає вдосконалені, інноваційні пристрої з технологіями нейромереж, що дозволяють покращувати зображення та системами об’ємного звуку, які аналізують контент та екрані та керують відтворенням. 

Зображення з технологіями Auto HDR та нейронним квантовим процесором

Якість зображення Neo QLED забезпечується вдосконаленим нейронним квантовим процесором Neural Quantum від Samsung, з технологією штучного інтелекту, який використовує нейромережі для поліпшення зображення низької якості. 

З додаткових можливостей хочеться виділити технологію Real Depth Enhancer Pro, яка виявляє зони, на яких зазвичай фокусується глядач, щоб збільшити їх глибину і точно оптимізувати роботу численних блоків мінісвітлодіодів для реалістичних 3D-зображень.

З додаткових можливостей хочеться виділити технологію Real Depth Enhancer Pro, яка виявляє зони, на яких зазвичай фокусується глядач, щоб збільшити їх глибину і точно оптимізувати роботу численних блоків мінісвітлодіодів для реалістичних 3D-зображень.

Об’ємний звук з аналізом контенту

В телевізорах Neo QLED та OLED 2023 реалізована чудова система об’ємного звуку, над яким працюють одразу декілька окремих технологій. Звичайно в нових пристроях присутній Dolby Atmos із технологією об’ємного звуку OTS+, завдяки якій ви почуєте звуки саме з того боку, де вони виникають у сцені на екрані. При цьому якщо місце подій зміщується, то і звук зміщується.

Крім того, завдяки технології Q-Symphony, нові телевізори дозволяють використовувати вбудовані динаміки та зовнішній саундбар одночасно. Коли саундбар увімкнено, Q-Symphony від Samsung дозволяє сумісним телевізорам і саундбарам відтворювати доріжку синхронно, створюючи більш захоплюючий об’ємний звук. 

З додаткових можливостей для покращення звуку, які інженери Samsung додали в нові пристрої, варто згадати SpaceFit Sound, що аналізує приміщення де встановлено телевізор, та автоматично налаштовує звук та активний підсилювач голосу (AVA) аналізує навколишні шуми, і якщо шум заважає чути про що говорять у телевізорі,  оптимізує рівень та чіткість голосу.

Нові телевізори Samsung — готова 8k віртуальна консоль

В Samsung створити ідеальну ігрову систему «все в одному». Завдяки запущеному минулого року сервісу Samsung Gaming Hub користувачам доступний хмарний геймінг, тож для гри на телевізорах Neo QLED та OLED 2023 ігри не потрібно завантажувати, а користувачів більше не буде обмежувати кількість вбудованої пам’яті. Ба більше навіть сама консоль не потрібна — просто використовуйте наявний ігровий контролер та грайте. 

Gaming Hub є цифровим хабом, що об’єднує відразу кілька хмарних ігрових і стрімінгових сервісів, як платних, так і безкоштовних. Через Gaming Hub користувач отримає доступ до потокової трансляції 4K ігор через сервіси Xbox xCloud, NVIDIA GeForce Now, Utomik та Amazon Luna. Додатково платформа дозволяє користуватися YouTube, Spotify та Twitch.

Крім того, щоб мінімізувати недоліки хмарних ігрових платформ, Samsung додали технології Motion Xcelerator Turbo+ та FreeSync  Premium Pro, які  усувають ривки, розриви та нестикування об’єктів в особливо динамічних іграх. Завдяки цим  технологіям низької затримки користувачі отримають чудову 4K картинку і плавний геймплей як з PS, XBOX або ПК, так і з сервісами потокового передавання відео.

Samsung також оновила свою технологію Game Bar 3.0, яка дозволяє точно налаштовувати ігровий інтерфейс користувача. З цікавих нововведень — можливість перемістити мінікарту з основного екрана телевізора на додатковий екран, наприклад планшету. 

Модельний ряд нових телевізорів Samsung 

В Україні відкрилися попередні продажі нових моделей телевізорів Samsung лінійок Neo QLED та OLED 2023 року. За замовлення у період від 17 березня до 16 квітня, перші покупці зможуть у подарунок отримати аудіосистему Sound Tower — MX-ST40B, яка окремо коштує 11 999₴, MX-ST50B за 19 999 грн або MX-ST90B за 29 999 грн залежно від моделі обраного акційного телевізора.

На вибір є моделі телевізорів OLED з діагоналлю 55 та 65 дюймів та  Neo QLED діагоналлю  65, 75, та 85 дюймів. Всі вони мають процесор Neural Quantum 4K або Neural Quantum 8K, в залежності від моделі і її роздільної здатності та витончений і стильний дизайн. Інші моделі, зокрема флагманська серія OLED S95C та діагоналі 50 та 55 дюймів очікуються в травні.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук