Онлайн-школа AllRight залучила $1 млн. Серед інвесторів — засновник Depositphotos

Онлайн-школа AllRight залучила $1 млн, повідомляє видання Forbes. Редакція AIN.UA розповідає деталі угоди.

  • AllRight — онлайн-школа англійської мови, що поєднує у собі продукти для дітей та дорослих.
  • Фінансування у розмірі $1 млн вдалось залучили від 11 приватних інвесторів. Імена усіх не розкривають, але відомо, що серед них — засновник Depositphotos Дмитро Сергеєв, а також колишній керівник «Київстар» Петро Чернишов, котрий останні кілька років займається ангельськими інвестиціями. Всі інвестори надали приблизно однакові суми.
  • Гроші залучалися у формі конвертованої позики.
  • Засновник AllRight Олег Оксюк також повідомив, що рік тому компанія готувалась залучити стратегічного інвестора, але через початок повномасштабного вторгнення завершити угоду не вдалось.

Раніше компанія AllRight вже залучила два раунди фінансування, про які AIN.UA писав раніше. Перший раунд фінансування на $1,5 млн був залучений у 2019 році. Другий — вже на $5 млн, компанія отримала у 2020 році. Таким чином загальна кількість інвестицій перевищує $7,5 млн.

У серпні 2021 року AllRight провела угоду з поглинання іншого великого проекту з вивчення англійської — EnglishDom. Саме ця школа відповідає за навчання англійської для дорослих, тоді як AllRight продовжує зосереджуватись на дітях.

За словами Оксюка, повномасштабне вторгнення вплинуло на оцінку бізнесу: вона знизилась вдвічі і може складати близько $30 млн. На компанії також болісно відобразилась війна: AllRight пішла з російського ринку, де вона мала значну кількість користувачів.

Залучення інвестицій необхідне для продовження роботи, оскільки компанія працює на межі беззбитковості.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук