Не ChatGPT єдиним: 15 корисних ШІ-інструментів для підвищення продуктивності

Австралійський розробник та діджитал-спеціаліст Хасан Тур вже деякий час досліджує можливості використання інструментів на основі штучного інтелекту для підвищення продуктивності у роботі. В Twitter він виклав добірку 15 сервісів, які вважає такими ж корисними, як і ChatGPT. AIN.UA публікує список з коротким описом по кожному інструменту.

1. Doclime

Найкращий PDF-інструмент на основі ШІ, який полегшить роботу з PDF-файлами. Імпортуйте PDF-файл і миттєво отримуйте результати. Технічні навички не потрібні.

2. Durable AI

Інструмент дозволяє за 30 секунд побудувати вебсайт з допомогою ШІ. Сайтбілдер генерує сторінки з зображеннями, лишається лиш скопіювати та опублікувати ваш сайт.

3. Adcopy AI

Перший ШІ-інструмент, який дозволяє залучити більше кліків та конверсій на вашу діджитал-рекламу. Інструмент працює з необмеженою кількістю оголошень, дозволяє швидко підібрати найвіральніші варіанти – просто скопіюйте і вставте у своє оголошення.

4. Top Apps AI

Top Apps – найбільша директорія ШІ, яка включає понад 100+ інструментів, здатних підвищити вашу продуктивність.

5. Agent GPT

AgentGPT новий генеративний ШІ-інструмент, який допоможе вам створювати чатботів та автоматизувати речі. Він розробляє стратегії, браузить інтернетом замість вас, реалізовує ваші задачі, поки ви відпочиваєте.

6. Babaselo

Найкращий кулінарний ШІ-асистент. Любите готувати щось незвичайне, але не впевнені, що зробити сьогодні? Baba Selo запропонує вам унікальний рецепт.

7. Gamma AI

Gamma – це новий підхід у створенні презентацій з використанням СhatGPT. ШІ допоможе вам створити презентацію, документ або веб-сторінку за лічені хвилини, а ви зможете кастомізувати та вдосконалити її, як вам це потрібно.

8. Rationale AI

Приймати зважені рішення непросто. Тут і прийде на допомогу ШІ. Rationale – революційний інструмент, який допомагає вам приймати кращі рішення.

9. ComposeAI

З ComposeAI ви зможете генерувати будь-який текст. Інструмент допоможе вам краще писати та створювати контент за хвилини.

10. Poised AI

Цей сервіс дозволяє покращити навички публічних виступів за допомогою живого фідбеку через віртуальні зустрічі. Навчитися уникати слів-паразитів, говорити більш чисто та зрозуміло, почуватися впевнено та перетворитися на вправного сторітелера.

11. Taskade

Одна голова – добре, а дві – краще. Taskade AI дозволяє створити для вашої команди додатковий мозок щоб у такий спосіб підвищити ефективність та креативність.

12. Tripnotes

Tripnotes – це найкращий тревел-гайд на основі ШІ. Інструмент створює кастомізовані маршрути для мандрівників, щоб ті потрапили туди, куди мріяли.

13. Adrealine

А цей сервіс знадобиться розробникам. Adrenaline – найкращий сервіс для кращого розуміння коду, оскільки використовує статичний аналіз, векторний пошук і великі мовні моделі.

14. Kittl AI

Пришвидшіть свою роботу з цим інструментом, здатним генерувати захопливі іконки, зображення та кліпарти, використовуючи прості запити. З допомогою сервісу ви зможете влучно проілюструвати будь-який текст за секунди!

15. My AI Front Desk

Перший ШІ-ресепшн, який працює з клієнтами цілодобово. ШІ відповість за специфічні запитання, запланує зустріч та відповість на телефонні дзвінки або повідомлення практично як живий агент підтримки.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук