Новий погляд на вибір смартфонів від «Цитруса» 

Чому така увага саме до смартфонів? Бо це ґаджет №1 для мільйонів людей. 

За допомогою смартфона ми спілкуємося з близькими та світом, дізнаємося новини та ділимося ними, зберігаємо найцінніші моменти життя та розказуємо про них іншим. З ним ми працюємо, навчаємося, мандруємо, слідкуємо за здоров’ям, граємо та дивимося фільми. Більшість з вас і цю статтю читають зараз зі смартфона, бо це зручно та швидко. 

Саме «Цитрус» відкрив перший Apple Shop в Україні, першим познайомив українців з передовими китайськими брендами, таким як Meizu, наприклад, та першим запровадив відкритий доступ до товарів у магазинах.

Сьогодні компанія вдосконалює та полегшує процес вибору ідеального смартфона для кожного клієнта. Так, наприклад, з’явилася категорія «Ось Це», до якої потрапляють лише найцікавіші, найвигідніші чи ексклюзивні варіанти. Є функція порівняння на сайті та, звісно, компетентні та професіональні продавці, які можуть допомогти з вибором у магазинах мережі. А також пропонує вигідні умови покупок, кешбек та різні акційні пропозиції. 

Щоб заощадити ваш час, «Цитрус» зібрав супер пропозиції квітня:

  1. Ефективний, продуктивний та потужний realme 10 4G 4/128GB всього за 8 799 грн. 
  2. Вигнутий дисплей, оригінальний дизайн, інноваційний процесор та перевірена система камер – realme 10 Pro Plus 5G 12/256GB з вигодою 2 000 грн за 16 999 грн. 
  3. Швидкий чіпсет, професійні камери, міцний великий дисплей та покращена енергоефективність. Це все про Samsung Galaxy S21 FE G990B 6/128GB – яскравого представника легендарної серії, який у «Цитрусі» зараз доступний з вигодою 4 400 грн за 21 599 грн. 
  4. Унікальний дизайн, потужні характеристики, камера зі штучним інтелектом, надшвидка робота та зарядка. Новинка realme GT Neo 3 150W 12/256GB – ексклюзив від «Цитруса» за 19 999 грн. 

Інші варіанти шукайте та замовляйте на сайті чи у мобільному застосунку «Цитруса». Краще не зволікайте, бо ці пропозиції дійсні лише до кінця квітня.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук