ChatGPT — лише верхівка айсберга. Підбірка 12 AI-інструментів, що допоможуть в роботі

Розробник компанії Google Hassan Toor, який веде блог про штучний інтелект, технічні інструменти, онлайн-бізнес і продуктивність опублікував підбірку рішень на основі штучного інтелекту, які допоможуть в роботі. Редакція AIN.UA переклала підбірку.

Tars Prime AI

Хочете створити для свого бізнесу чат-бот, подібний до ChatGPT? Представляємо Tars, новий передовий чат-бот на базі ChatGPT. Tars допоможе вам створити чат-бота на базі ChatGPT менш ніж за 30 секунд.

ChatABC

ChatABC є кращим ChatGPT із такими функціями, як командна співпраця, швидка бібліотека, безперебійне обслуговування та багато іншого. Особливості ChatABC:

  • Модель з підтримкою GPT-4;
  • Можливість завантажити документи;
  • Можливість використовувати голос для розмови;
  • 150+ вбудованих підказок.

Durable AI

Durable AI дозволяє за допомогою штучного інтелекту створити веб-сайт за 30 секунд. Фактично це конструктор веб-сайтів зі штучним інтелектом, який за лічені секунди створює весь веб-сайт із зображенням.

TweetMonk

TweetMonk — це як один армійський інструмент для розвитку вашого Twitter. Ви також можете використовувати цей інструмент штучного інтелекту для створення хуків, тем і планування твітів.

10web

10web — платформа для швидкого створення сайтів на базі WordPress.

Alicent AI

Alicent AI — розблокуйте Supercharged ChatGPT Experience за допомогою цього розширення Chrome. Найкраще розширення для зайнятих маркетологів і творців, щоб у 10 разів збільшити вашу продукцію. Має такі функції, як:

  • Миттєвий доступ до ChatGPT;
  • Може використовувати контекст сторінки;
  • Потужний AI помічник.

Kickresume

Kickresume AI Resume Writer — найкращий автор резюме AI. Автоматизуйте створення свого резюме за допомогою цього AI Resume Writer. 35+ шаблонів, готових до ATS, 1500+ прикладів резюме, безкоштовно.

FinalScout

FinalScout — перетворіть Linkedin на списки електронної пошти за допомогою цього розширення пошуку на базі ChatGPT. Отримайте дійсні адреси електронної пошти з LinkedIn за допомогою ChatGPT, що гарантує доставку до 98% ваших листів.

Consensus

Consensus — це функція на базі GPT-4, яка узагальнює відповіді наукових досліджень. Як шукати? Consensus використовує штучний інтелект для пошуку відповідей у наукових статтях. Найкращий спосіб пошуку – поставити запитання.

Paperpal

Paperpal — не витрачайте час на ChatGPT для академічного письма. Представляємо Paperpal – ідеальний інструмент для написання AI для науковців.

Tome

Tome допоможе створити потужні історії за лічені секунди. Введіть будь-що в підказці, і сервіс автоматично створить для вас дивовижну історію за лічені секунди.

InteraxAI

InteraxAI — найкраща no-code платформа штучного інтелекту, яка пропонує монетизовані та вбудовані віджети штучного інтелекту. Легко інтегруйте штучний інтелект у свій веб-сайт, блог або платформу без написання жодного рядка коду за допомогою нашої платформи white label.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук