«Це наче Dota 3»: Велике оновлення в Dota 2 – New Frontiers: що змінилося

20 квітня Valve випустила велике оновлення New Frontiers для Dota 2, яке перевершило всі очікування гравців. Основна зміна – мапа збільшилась на 40%, а ще Valve переробила макет джунглів на карті. Про це повідомляє Polygon. Також оновлення містить великі зміни ігроладу, пошуку матчів, користувацького інтерфейсу і ще дуже багато іншого.

  • Як зазначають у Valve, 40% додаткового ландшафту відкривають чимало простору для збирання нових ресурсів і виявлення нових стратегій. Основні ліси було цілковито перероблено з точки зору розташування огляду, таємних маршрутів, фарму тощо. Значне розширення мапи змусить гравців адаптувати свої стратегії, адже профі знали попередню версію карти як свої пʼять пальців. Тепер конкурентність гри значно підвищиться.
  • Серед інших змін: удосконалений підбір гравців, щоб кваліфіковані гравці могли справедливо конкурувати. Також зʼявився абсолютно новий тип героїв під назвою «Універсал» (Universal), до якого перепризначено деяких героїв.
  • Ще з цікавого: Рошан, один із найсильніших нейтральних монстрів у грі, тепер може з’явитися в одній із двох нових локацій на північному заході та південному сході, і тепер він набагато сильніший, ніж раніше. А ще є двосторонні портали, які можна використовувати, щоб мандрувати по карті (Рошан також може використовувати їх).
  • На оновленій мапі зʼявилося 12 нових таборів монстрів, дві нові застави (старі переміщено в інші місця) та нові могутні кріпи. Але і це далеко не все. Примітки до патчу вийшли безпрецедентно довгими, оскільки в грі десятки героїв та незліченна кількість нюансів, які гравцям необхідно враховувати, щоб здобути досвід та ресурси. Стрім PurgeGamers на Twitch з розбором патч-ноутів тривав 14 годин!
  • На сабреддіті Dota 2 вже активно обговорюють оновлення, і зрозуміло, що фани в захваті від New Frontiers. Того ж вечора, коли компанія опублікувала патч, гра зібрала більше 1 млн гравців – це найвищий показник з березня 2019 року. Рекорд було оновлено 22 квітня.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук