Slack додає редактор документів у вікно чату

Slack оголосив про створення нової функції під назвою Canvas, яка дозволить користувачам створювати та редагувати документи безпосередньо в інтерфейсі месенджера. Як повідомляє The Verge, редактор дозволяє працювати з текстом, зображеннями, відео та посиланнями, а також взаємодіяти зінтегрованими в Slack додатками.

  • Інструмент дозволяє створювати та редагувати документи всередині Slack. У документ можна додати зображення, відео, списки, опитування, а також посилання, контент з яких вбудовується автоматично. Крім того, Canvas дозволяє взаємодіяти з програмами, які інтегровані зі Slack.
  • За допомогою Canvas ви можете створювати одноразові документи, а також кожен канал також автоматично матиме власну пов’язану сторінку. Slack вважає, що ви можете використовувати їх як центр для всіх важливих деталей, посилань та інформації, яка потрібна користувачам для цього каналу.
  • Найближча мета, яку буде виконувати ця функція, — це велике оновлення шпильок і закладок Slack. Вони були розроблені, щоб полегшити пошук важливих повідомлень і посилань, але легко перетворюються на контекстно-вільні місця, де ви нічого не можете знайти, і ніхто навіть не намагається їх шукати. 
  • Замість того, щоб закріплювати купу повідомлень із корисними посиланнями для нових працівників, Slack вважає, що ви можете просто створити документ з усіма необхідними формами, інформацією, яку потрібно знати, і описом робочих процесів, яких слід дотримуватися в перший день. 
  • У компанії вважають, що поки документи будуть доповненням для функцій закладок та закріплених повідомлень. Але згодом вони можуть стати інструментом для спільної роботи, по типу Google Docs.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук