Як минув концептуальний захід Platforma Camp або як створювалось нове ком’юніті у горах та чого очікувати від наступного кемпу

З 31 березня по 2 квітня пройшов концептуальний творчий захід Platforma Camp у Буковелі, від організатора коворкінг Platforma, де зібралась креативна молодь України задля нетворкінгу, пошуку нових знань та найсучасніших можливостей! Поки організатори планують наступний кемп – ділимось враженнями від заходу що тільки-но промайнув!

Невимушений нетворкінг, відверті розмови про бізнес, справи, самопочуття, готовність до нових ідей, дотик до живої природи, танці, нові знайомства та можливості, технологічні рішення, актуальні знання – все це і навіть більше про Platforma Camp, незабутні враження від якого, залишились із учасниками надовго!

«Коли мене попросили лише одним словом описати івент, то я обрала слово «люди». Тож то для мене була найвища цінність: бути в оточенні людей, з якими багато спільних поглядів на життя» – коментує подію учасниця Світлана Некрасова.

На три дні кемпівці відчули себе відокремленими від метушні великих міст, занурились у живе спілкування один з одним, експертні лекції та концерти! Організатори кемпу обіцяли автентичну атмосферу, унікальне ком’юніті та незабутній досвід – і вони точно не підвели! Учасники мали можливість зустріти багато різноманітних людей з різних сфер життя, а також знайти нових партнерів, клієнтів або просто нових друзів. Кемп також надав можливість учасникам зануритись у нові технології та тенденції. Лектори заходу відкрили нові можливості для бізнесу та привнесли натхнення для творчих проєктів.

І хоч програма була дуже щільною, за три дні разом з нашим партнером Київською Академією Медіа Мистецтв (КАМА), ми встигли познайомитись і отримати знання від надцікавих людей. З Ігорем Фінашкіним, співзасновником та креативним директором агенції I AM IDEA, ми говорили про доречні комунікації та креатив під час війни. З Нікою Кірієнко, продакт-маркетинг менеджером Cisco, дізнавались про тренди та професії майбутнього. З Андрієм Павловим, дизайнером і архітектором мета-всесвітів, та Тарасом Ковальчуком, стратегом у напрямку роботи з мета-всесвітами і діджитал-моди, ми говорили про потенціал, можливості і майбутнє web3. З Родіоном Сорокіним, стратегічним дизайнером, що створює концепції нових продуктів та стратегії розвитку клієнтського досвіду, думали про те, як створювати те, що буде актуальним за 10 років. А Євген Мазур, коуч та психолог, допомагав нам зрозуміти себе, спробувати зрозуміти оточення і навчитися долати кризи під час війни. 

З найенергійнішими учасниками ми прокидались рано, аби дотримуватись програми тренувань з wellness-партнером заходу My F*ckin» Gym

А по вечорах віддавалися на повну музиці й танцям із сучасними українськими артистами. Так ми познайомились з гуртом TVORCHI, що представлятиме Україну на Євробаченні 2023. Відкрили для себе драйвового музиканта SI PROCESS, Станіслава Іващенко, якого ви могли знати по гурту ВГНВЖ. Його виступ вразив енергією і силою. І після в залі було лиш одне питання: «як ми досі не чули вашу музику?».

А на вечірках для нас грав DJ-дует POBO, що складається з власників мережі крафтової пончичної Ponchyk Boy, що грали драйвові balearic house та disco!

Platforma Camp відкрила можливість для учасників вийти зі своєї зони комфорту та опинитись в ідейному місці перезавантаження. Усім було запропоновано нові виклики, ідеї та можливості для змін в житті. Подія показала, що відпочинок та корисна діяльність можуть йти в парі. Platforma Camp – це потужна перезарядка, яка надала учасникам сил, енергії та нові можливості. Він став справжнім відпочинком від рутини.

Команда Platforma Camp розповіла редакції AIN про підготовку до вже наступного кемпу, спойлерити не будемо, але ще потужніший Platforma Summer Camp із 28 липня по 30 липня — не за горами! Слідкуйте за анонсами, якщо не хочете втратити можливість стати частиною спільноти кемпівців. Ось тут на сайті та в Instagram.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук