ІТ-компанія Boosta відкрила офіс у Варшаві

ІТ-компанія Boosta відкрила свій перший польський офіс у Варшаві. У планах компанії — масштабувати свою присутність на глобальному ІТ-ринку. 

«У Boosta гібридний формат роботи, де кожен може вільно обирати між роботою в офісі, ремоутом чи комбінованим графіком. Проте від початку повномасштабної війни частина наших фахівців релокувалися за кордон. Усе частіше ми отримували фідбек від них про те, що вони хотіли б мати  власний офлайн-хаб — місце для продуктивної роботи та нетворкінгу з колегами. Найбільша діаспора бустівців зібралася саме в Польщі, й це посприяло нашому рішенню відкрити ще один повноцінний офіс саме тут. Окрім того, ми давно планували посилити свою присутність на глобальному ІТ-ринку, і відкриття нової локації є частиною нашого плану», — розповідає Ярослав Баклан, Co-Founder & Managing Partner у Boosta. 

Усе про новий офіс 

Варшавський офіс Boosta розташований у центрі міста у Prosta Tower. Він забезпечений усім необхідним для комфортної роботи та складається з оупен-спейсів, зон для відпочинку, кімнат для проведення мітингів та кухні. З вікон офісу відкривається неймовірна панорама міста. 

Фото надані Boosta

«Ми сподіваємося, що відкриття цієї локації дасть нам можливість об’єднати колег. Для нас важливо, аби цей офіс став певним острівцем ефективності, креативності та комфорту. До того ж у новому офісі ми намагалися максимально створити атмосферу наших українських хабів»,коментує Ярина Одноріг, HR&Administrative Business Partner у Boosta.

Варшаву обрали саме через її зручне розташування та сполучення — є досить велика кількість способів дістатися звідти як до України, так і до найбільших європейських столиць. 

Постійний розвиток та зростання команди 

У Boosta, попри все, завжди були на меті зростання та розвиток. Навіть на початку повномасштабної війни компанія не зупиняла рекрутинг. Уже в березні 2022 року до компанії доєдналося 27 фахівців, а у квітні — 52. 

Та, на жаль, більшість людей розкидало по різних містах і країнах. Тому варшавський офіс стане хабом для тих українців, які тимчасово проживають за кордоном. 

Окрім цього, Boosta планує не лише збирати релокованих колег, а й посилювати свою команду та наймати нових спеціалістів. У фокусі — як українські, так і закордонні фахівці. 

Попередній досвід 

Наразі Boosta має ще три офіси в Україні — два в Києві та один у Львові. Також компанія надає можливість компенсації вартості коворкінгу у будь-якій локації світу до €140 на місяць на людину. 

Офіс у Варшаві стане першим фізичним представництвом компанії у Польщі. Хоча раніше, на початку повномасштабної війни Boosta вже відкривала хаб у Кракові. Там були орендовані номери в готелі, де фахівці компанії могли зупинитися безплатно. Бустівці приїжджали туди разом зі своїми сім’ями, дітьми, домашніми тваринами. 

Відкриття хабу допомогло членам команди легше пережити складні періоди та адаптуватися до нових реалій, адже поруч були знайомі люди. Такий же хаб було відкрито і в Софії, Болгарія. 

Також у Кракові був відкритий коворкінг, щоб створити робочу атмосферу для всіх охочих.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук