За що платять пацієнти у приватній медицині? На прикладі TOP Clinic DENIS

3

Сучасна медицина змінюється. Звертаючись до лікаря, люди хочуть відчувати себе  клієнтами, а не «хворими». Очікування від медичних послуг зростають: тепер лише вилікуватись і вирішити свою проблему — замало. Хочеться зробити це в комфортних умовах, без черг, із ввічливим та уважним  ставленням з боку персоналу.

Щоб отримати не лише якісне лікування, а й сервісну складову, багато хто звертається до приватних медичних закладів. Що їм це дає і як працює медицина, орієнтована не тільки на лікування, а й на інші потреби пацієнтів? Розберемо на прикладі нової приватної Клініки ДЕНИС, яка відкрилася у липні 2022 року в Голосіївському районі Києва, у ЖК «Ліко-Град».

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я.

Клініка, в якій є все

TOP Clinic DENIS — велика багатопрофільна клініка, у якій працюють лікарі з усіх медичних напрямків. При повному завантаженні клініка готова надавати допомогу 1500 пацієнтам у день.

На 12 поверхах площею 12 000 м² розміщені:

  • поліклініка для дорослих;
  • поліклініка для дітей;
  • центр вакцинації;
  • всі види діагностики;
  • власна лабораторія;
  • стаціонар на 60 одномісних палат;
  • 10 палат інтенсивної терапії;
  • 4 операційні;
  • служба невідкладної допомоги;
  • служба психологічної допомоги.

Особливість такого формату — у концепції All in One. Приходячи до клініки, будь-який пацієнт, дорослий або дитина, отримує повний комплекс медичних послуг в одній локації, не виходячи з будівлі.

«Наша мета — створити найкращу клініку в Києві, яка стане взірцем і буде своїм прикладом демонструвати нову медичну культуру», — каже Денис Татаркін, CEO та Co-Founder проекту. У минулому він працював дитячим лікарем-онкогематологом лікарні Охматдит, а пізніше розвивав та очолював велику приватну клініку в Києві.

За що сплачують пацієнти Клініки ДЕНИС

Зручність та економія часу

Часто лікування перетворюється на суцільний квест: доводиться кудись їхати, щоб пройти призначені обстеження, окремо здавати аналізи, чекати на результати, шукати вузькопрофільних фахівців для додаткових консультацій. Тож процес діагностики й лікування затягується.

У Клініці ДЕНИС все необхідне знаходиться в одній будівлі. Можна пройти будь-які обстеження тут і зараз: МРТ, КТ, рентген, мамографію, УЗД, ендоскопію. Працює власна лабораторія із пневмопоштою: після забору крові в маніпуляційному кабінеті – біоматеріали за кілька секунд потрапляють до лабораторії. Жодних додаткових затримок та очікування, поки їх доставить медсестра. Завдяки цьому результати більшості аналізів готові протягом години.

Все спрямоване на те, щоб отримати максимальний результат за один візит: потрапити на прийом до фахівця, пройти необхідні обстеження, здати аналізи. Це дозволяє лікарю в стислий термін поставити точний діагноз і скласти план лікування.

Графік прийому лікарів побудований таким чином, щоб до будь-якого спеціаліста можна було записатися на найближчий день. Оператор контакт-центру допоможе підібрати зручний час та сформувати індивідуальний графік консультацій, обстежень та процедур. Весь процес організований без затримок та черг. Контакт-центр працює 24/7, усі оператори мають медичну освіту.

Спостерігатися, лікуватися та консультуватися у TOP Clinic DENIS можна всією сім’єю: в клініці приймають фахівці з усіх медичних напрямків — як для дорослих, так і для дітей.

«Ми ставили за мету створити не просто дитячу поліклініку, а простір, дружній до дитини та її батьків. Адже важливо, щоб сім’я отримувала не тільки медичну допомогу, а і потрібну інформацію, підтримку та розуміння», — каже Вікторія Хоменко, завідувачка відділення педіатрії Клініки ДЕНИС.

Кваліфікація лікарів

Якою б оснащеною не була клініка, пацієнт йде насамперед до лікаря, як до фахівця, професійності та компетентності якого він довіряє. У приватній медицині експертність та особисті якості лікаря особливо важливі.

Кожен лікар TOP Clinic DENIS проходить ретельний відбір, при якому враховуються рекомендації, результати інтерв’ю, тестувань, проходження випробувального терміну.

У всіх лікарів клініки за плечима успішний практичний досвід в основних медичних закладах України та закордоння. Вони постійно беруть участь у конференціях, семінарах та інших заходах, щоб залишатися в курсі останніх досягнень у медицині та застосовувати новітні методи у своїй практиці. Багато експертів у клініці займаються науковими дослідженнями, публікують статті в спеціалізованих журналах та мають патенти на свої розробки.

Зі свого боку, клініка зацікавлена у співробітниках та створює їм всі умови для розвитку та комфортної роботи: від системи адаптації та наставництва при влаштуванні на роботу до зручних роздягалень з душовими та можливості щодня отримувати свою уніформу чистою та випрасуваною (у клініці працює власне пральне відділення).

Устаткування експертного рівня

Якісна діагностика та лікування неможливі без сучасного обладнання. Масштабність проекту клініки дозволила інвестувати у краще обладнання, представлене сьогодні на ринку:

  • МРТ експертного класу Siemens MAGNETOM Skyra (Німеччина), з полем 3 Тесла та 70-сантиметровим тунелем (таких апаратів в Україні всього три).
  • низькодозовий високотехнологічний КТ-сканер Philips Brilliance CT64 (США – Ізраїль).
  • рентгенівський комплекс FLEXAVISION HB Shimadzu (Японія) зі зниженим променевим навантаженням.
  • цифровий низькодозовий мамограф SIEMENS Mammomat Inspiration (Німеччина), який є новітньою розробкою компанії.
  • УЗД-апарати експертного класу General Electric Healthcare (США).

УЗД-апарати встановлені не тільки у кабінетах УЗД-діагностики, а й у кабінетах лікарів, які її регулярно використовують: кардіологів, гінекологів, флебологів. Тож УЗД робиться лікарем під час прийому, без необхідності переходити до іншого кабінету.

Відділення ендоскопії розташоване в окремому блоці з власною рецепцією, кімнатою відпочинку та санвузлом. Тут встановлено професійну відеоендоскопічну систему Olympus Optera CV-170 (Японія). Блоки гастроскопії та колоноскопії розділені, у кожному встановлено окрему ендоскопічну стійку.

:

«Сучасна ендоскопія — це зовсім не страшно. Проведення досліджень у стані медикаментозного сну — сучасний стандарт ендоскопічних досліджень, що дозволяє мінімізувати дискомфорт. Інфекційна безпека пацієнта забезпечується завдяки обробці та дезінфекції обладнання за допомогою автоматичних мийних машин (репроцесорів)», — розповідає завідувач відділення ендоскопії Євген Заводовський.

Операційний блок площею 890 м² включає чотири операційні, що оформлені за німецьким стандартом чистоти. Операційні оснащені обладнанням та інструментарієм провідних медичних брендів – STORZ (Німеччина), Olympus (Японія), Aesculap (Німеччина).

«Обладнання наших операційних дозволяє проводити оперативні втручання будь-якої складності. Інструментарій провідних брендів робить роботу хірурга якісною та безпечною. Сучасна система вентиляції чистих приміщень забезпечує стерилізацію повітря в операційних. Це значно зменшує ризик післяопераційних інфекційних ускладнень», — розповідає завідувач хірургічного відділення, торакальний хірург, онкохірург Олексій Колесник.

Гарантія безпеки

Доказова медицина та дотримання найсуворіших стандартів — те, на чому базується робота клініки. Лікарі використовують методи доказової медицини, відповідно до сучасних міжнародних клінічних рекомендацій. Застосовуються лише сертифіковані препарати нового покоління.

Один із прикладів підходу до безпеки у TOP Clinic DENIS — організація процесу обробки використаного медичного інструменту. Для цього створено центральне стерилізаційне відділення (ЦСВ), якому сьогодні немає аналогів в Україні.

Всі основні процеси керуються комп’ютерною програмою, а кожна одиниця інструменту проходить індивідуальний шлях обробки, який триває понад три години. Це допомагає виключити помилку людського фактора та гарантувати 100% стерильність.

Комфортні умови

У комфортній та спокійній атмосфері рівень стресу знижується, а процес одужання відбувається швидше.

У клініці кожна деталь продумана для того, щоб пацієнт почував себе гостем, а не «хворим». Стильні сучасні інтер’єри, легка фонова музика, живі рослини, продумана ароматизація по зонам — все це допомагає уникнути відчуттів, що ти в лікарні, та створити атмосферу затишку та комфорту. Щобільше, за чистотою та порядком, як у найкращих готелях, слідкує власна служба хаускіпінгу.

Будівлю було спроектовано з нуля як сучасну клініку — це дозволило заздалегідь врахувати багато моментів та нюансів. Наприклад, передбачено безбар’єрне середовище (відсутність сходів у зоні входу та на першому поверсі, щоб було зручно пересуватися людям з обмеженими можливостями або з дитячим візочком), окремий вхід до дитячої поліклініки та центру вакцинації, три групи ліфтів, власна паркувальна зона  для гостей клініки. Встановлено сучасну систему вентиляції та очищення повітря, інтегровано сучасну систему очищення питної води.

Для батьків з дітьми передбачено місце для візочків, дитячий гардероб, кімнату для годування, зону очікування з ігровим куточком. У кафе завжди можна перекусити свіжою випічкою та випити кави.

Стаціонар на 60 номерів, серед яких 16 дитячих, за рівнем комфорту більше нагадує готель 5 зірок, а не лікарню. Всі номери одномісні, з індивідуальним клімат-контролем, Wi-Fi, телевізором 42 дюйми. Гостям пропонують ресторанне харчування з можливістю вибору страв по меню (з урахуванням рекомендацій лікаря).

Персоналізований сервіс

Приватна медицина — сервісна галузь. Пацієнти звикли до високого рівня обслуговування в інших сферах і чекають на те ж саме від медичних послуг.

Турбота, увага та індивідуальний підхід — це те, що отримує кожен клієнт у TOP Clinic DENIS, і те, на що орієнтовані всі співробітники клініки, чи то оператор контакт-центру, чи адміністратор на рецепції, чи оперуючий хірург, чи медсестра в стаціонарі.

Відрізняється навіть підхід до маркетингу та комунікацій з пацієнтами.

«Маркетинг у медичній сфері пацієнти здебільшого сприймають як суцільні продажі. Ми ж повністю відійшли від цього шаблону і будуємо насамперед прозорі внутрішні та зовнішні комунікації, доносимо цінності нашої клініки», — каже Сергій Снєгірьов, Head of Marketing.

Відносини «лікар-пацієнт» будуються на принципах тактовності, делікатності, конфіденційності. Лікар спілкується з пацієнтом на рівних, бере до уваги його міркування та тривоги, вміє пояснювати без складних медичних термінів.

Таке ставлення допомагає почуватися спокійно, впевнено та комфортно на всіх етапах звернення до клініки.

Завітайте у TOP Clinic DENIS і переконайтесь у цьому самі!

Клініка знаходиться за адресою: Київ, вул. Композитора Мейтуса, 5. 

Контакт-центр: 0 800 607 555, сайт: denis.ua

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я.

Залишити коментар

Коментарі | 3

Пошук