Підтримка власників українських сайтів від компанії RX-NAME.UA: домен за 1 гривню та безкоштовний хостинг на рік

2

Українська компанія RX-NAME.UA виступила з ініціативою підтримати власників сайтів з доменом .UA та пропонує перенести їхні домени на обслуговування за символічну ціну — 1 грн. У рамках акції, компанія також надає можливість отримати нульову абонплату за домен та безкоштовний хостинг на один рік. Це дозволить власникам веб-ресурсів заощадити кошти в ці непрості для України часи. 

Реєстратор доменів RX-NAME.UA працює на ринку інтернет-послуг більше 22 років та має значний досвід у наданні якісних послуг. Компанія має свій власний дата-центр, що дозволяє надавати послуги хостингу, віртуальних серверів VPS, оренди та розміщення серверного обладнання на високому рівні.

Для того, щоб скористатися пропозицією, достатньо перейти на сайт rx-name.ua, обрати послугу трансферу доменів та перенести домен на обслуговування лише 1 гривню. Кількість доменів, що можуть взяти участь в акції є обмеженою.

Пропозиція не лише дає змогу заощадити кошти на обслуговування сайтів, а й може мати значний позитивний вплив на розвиток українського інтернет-простору та веб-бізнесу. Таким чином RX-NAME.UA піклується про своїх клієнтів та їхній успіх, а також показує, що компанія є активним учасником розвитку сфери веб-технологій в Україні.

Залишити коментар

Коментарі | 2

Пошук