Команда ІТ-компанії Newxel взяла участь у київському півмарафоні незламності від RunUkraine. Як це відбувалось?

«Ran to impact the world», — саме так звучало гасло команди Newxel на благодійному забігу. Благодійна місія забігу – збір коштів для Медичного добровольчого батальйону «Госпітальєри», який із 2014 року рятує наших захисників.

Newxel і благодійність

Newxel — міжнародна IT-компанія з українським корінням, що конектить таланти з інноваційними технологічними проєктами по всьому світу. Подібні CSR-активності — важлива складова в житті компанії, адже команда на постійній основі заохочує CSR (Corporate Social Responsibility) ініціативи й долучається до благодійності: разом закривають збори та підтримують бійців та колег на фронті. Рубрика «Newxel Hero» в Instagram і Facebook висвітлює волонтерські ініціативи команди. 

Without limits: всі дистанції підкорено!

Одинадцять бігунів змагалися на кожній дистанції – 5, 10 і 21 км. Найбільшу подолав Євген Попович, Senior Software Engineer. «Це моя перша участь у такому форматі, тож враження від забігу чудові. Вірю, що це крутий початок, і відтепер ми будемо постійно долучатися до таких заходів», – поділився враженнями Євген.

Newxel team – команда учасників півмарафону:

  • Андрій Безручко, CEO Newxel – 10 км;
  • Євген Попович, Senior Software Engineer – 21 км;
  • Андрій Бондар, Server-Side Team Lead – 5 км;
  • Інна Скачок, Inter Comms Manager – 5 км;
  • Марина Вертипорох, HRBP – 5 км онлайн у Португалії;
  • Іван Хрустальов, Product Manager – 10 км;
  • Вадим Шевченко, Front-End Developer – 5 км;
  • Уляна Марчук, Email Marketing Manager – 5 км;
  • Григорій Тур, Linux Kernel Developer – 5 км;
  • Vlad Kutsey, Head of Strategic Expansion – 5 км онлайн в Іспанії;
  • Дмитро Болдирєв, Facility Maintenance Specialist – 10 км.

CEO компанії – головний натхненник командного забігу

Newxel із радістю приєднався до благодійного заходу від Run Ukraine. Корпоративна участь команди конвертувалась у донат на добру справу. Це неймовірно мотивувало всіх колег. На забіг учасників надихнув зокрема і CEO компанії – Андрій Безручко. Адже він веде активний спосіб життя і своїм прикладом мотивує колег. Дистанція Андрія – 10 км.

«Друзі, дякую вам, що ми долучилися до благодійного Київського півмарафону Незламності. Драйвова, згуртована команда зі спільними інтересами надихає та посилює впевненість у перемозі. Ми справді «ran with impact». Пишаюсь нашою залученістю, спільним розвитком та спільними перемогами!», – ділиться Андрій Безручко, CEO Newxel.

Підготовка і група підтримки

«Київський півмарафон незламності – це не лише про подолання бігової дистанції, а й про благодійність. Дізнавшись, що 50% збору за участь у заході будуть надіслані батальйону «Госпітальєри», одразу зареєструвалася, хоч і не мала достатньо часу, щоби підготуватися», – розповідає Інна Скачок, Inter Comms Manager.

Підготовка за всіма напрямами велась у прискореному темпі: через брак часу учасники тренувалися самостійно, а операційна команда за декілька днів створила унікальний концепт брендування спорт-кіту для забігу.

Особливою була і група підтримки: до івенту доєдналася команда Newxel із рідними та друзями бігунів, що створило теплу атмосферу та надихнуло учасників на перемогу.

Онлайн-забіг на Піренеях 

Київський півмарафон – знакова подія, до якої можна долучатись онлайн в будь-якому куточку світу. Так, команда Newxel узяла учать глобально: колеги пробігли дистанції 5 км за кордоном. 

Vlad Kutsey, Head of Strategic Expansion, приєднався в Іспанії.

«Мої враження максимально позитивні, адже дуже довго не було забігів, тому від таких моментів відчуваю ще більше натхнення. Я люблю бігати, а коли йдеться про допомогу нашому народу, ЗСУ і всім, хто демонструє незламність, то я разом з українцями, бо це — справжня підтримка. Дякую Run Ukraine та Newxel за цю можливість і за оперативну організацію»,  — ділиться Влад.

Марина Вертипорох, HRBP, приєдналася в Португалії.

«Мені до вподоби активності, що об’єднують навколо себе людей і є соціально-корисними. Окрім того, як HR, я побачила перспективу тімбілдингу для наших талантів, особливо з огляду на варіант долучитися дистанційно. Завдяки цьому марафону навіть у Португалії,  далеко від команди, я відчула себе частиною чогось великого й важливого. Дякую за можливість узяти участь онлайн!», — додала Марина.

Під час півмарафону організаторам вдалося зібрати понад 400 тисяч гривень на закупівлю турнікетів.

«Враження супер. Дуже приємно, що до марафону долучилось так багато людей.» — поділився Андрій Бондар.

Цей івент – важлива частина корпоративної культури Newxel, що підкреслює соціальну відповідальність компанії та сприяє розвитку волонтерської спільноти. 

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук