На Балі думають ввести 100-річну квоту для туристів через правопорушення росіян

Губернатор Балі Вайан Костер планує запровадити квоту для іноземних туристів на відвідування острова. Як повідомляє місцеве видання detikNews, обмеження квот на наступні 100 років можуть ввести через велику кількість кримінальних інцидентів, переважно скоєних «туристами» з росії.

  • Губернатор острова Балі Вайан Костер, який раніше пропонував скасувати спрощену систему видавання віз росіянам та українцям, заявив про готовність ввести систему квот для іноземних туристів на 100 років.
  • Причиною для цього стало різке збільшення правопорушень на острові. Загалом з січня 2023 року з Індонезії було депортовано 101 іноземного громадянина. Більшість з них були саме громадянами росії.
  • При цьому він поскаржився, що туристи, які мають проблеми з правопорядком практично не приносять жодних коштів для острова Балі, оскільки вони не мають грошей, їдять дешевий фасований рис, а пересуваються виключно на велосипедах або мотоциклах.
  • За словами Костера, на Балі знаходяться 50 000 росіян. Однак лише 27 осіб були депортовані за серйозні порушення. Оскільки розбиратися в кожному окремому дрібному порушенні з боку росіян просто неможливо, губернатор запропонував ввести загальні обмеження для туристів.
  • Саме цей губернатор прагне скасувати можливість отримання візи по спрощеній процедурі для громадян Росії та України через «низку порушень». Тоді він також додав, що ці дві країни були виділені окремо, тому що порушення їхніх громадян були більш «значними».
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук