Благодійному проекту Boost Main Academy, що безкоштовно навчає дітей, потрібна допомога. Як долучитись?

Благодійний фонд Boost Main Academy, що допомагає соціально незахищеним дітям та підліткам отримати якісну ІТ-освіту потребують донорів, волонтерів та експертів. Про це розповіли CEO PLATMA Максим Прохоров, а також засновник та співзасновник Boost Main Academy Ігор Закалов та Руслан Синицький 7 травня у Житомирі, на заході з приводу завершення першого етапу навчання.

«Наш благодійний проект прагне вже цього року навчити IT-спеціальностям 1000 дітей з внутрішньо переміщених та соціально вразливих сімей і дитячих будинків. Наразі 86 підлітків завершили навчання у першому потоці. Але для того, щоб продовжувати Boost Main Academy необхідна фінансова підтримка донорів. Деякі компанії, зокрема швейцарська глобальна технологічна компанія Acronis, яка відома своїми благодійними ініціативами по всьому світу, у тому числі з допомоги українським біженцям вже відгукнулися на заклик про допомогу. Однак, на жаль, цього мало для допомоги такій кількості дітей», – заявив Максим Прохоров.

Руслан Синицький також зазначив, що для здійснення цих амбітних планів, організаторам необхідна допомога небайдужих людей. Він прямо закликав всі соціально-відповідальні компанії до співпраці, адже Boost Main Academy потребує як фінансової підтримки донорів так і експертних вчителів й волонтерів. З його словами погоджується та Ігор Закалов, який також закликав небайдужих людей та експертів з написання курсів долучатися, щоб забезпечити гідне майбутнє для постраждалих дітей.

«Серед напрямів навчання Boost Main Academy: Front End, JavaScript, Python, а також DevOps and Basic System Administration, Business Analysis, Web Design, Quality Assurance (QA), Web Development and Data Science. Якщо ви не байдужі до сьогоднішньої ситуації в Україні, то радий буду відповісти на всі питання стосовно допомоги та фінансування. Ми можемо забезпечити гідне майбутнє для дітей разом. Долучайтесь!», – закликав Ігор Закалов.

Нагадаємо, загальні втрати економіки України від нападу росії за даними KSE, становлять $564–600 млрд. При цьому IT – стала єдиною індустрією, яка зросла у 2022 році, одразу після початку війни. IT-галузь є надзвичайно перспективною для розвитку в Україні, а діти та підлітки із соціально незахищених  груп населення мають хороші перспективи після закінчення навчання у Boost Main Academy, завдяки попиту на IT-спеціальності та конкурентним зарплатням. 

Boost Main Academy – це українська благодійна організація, що допомагає дітям та  підліткам із соціально незахищених груп населення здобути якісну IT-освіту. Організація існує виключно за підтримки благодійників. Приєднуйтесь, щоб дарувати гідне майбутнє дітям із непростим життєвим шляхом!

Зв’язатися з Boost Main Academy:

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук