На Reddit спитали, хто має $100 000 на рік і не загинається від стресу. Більшість — з ІТ

На Reddit запостили опитування для тих, хто заробляє більше $100 000 і при тому не має від роботи надмірного стресу. Як і всі решта тредів на платформі, це обговорення — анонімне, а отже воно водночас дає людям змогу писати правду і не дає можливості перевірити ці цифри.

Автор треду пояснив своє питання до спільноти так:

«У мене неоплачені кредити за навчання, і все ж я заробляю менше $60 000 на рік, стрес від роботи мене вбиває. Я постійно проводжу по 7-8 годин в офісі, і маю постійний стрес і болі в шиї. Для контексту, я працюю спеціалістом з освіти у громадській організації. Так що, в чому секретний соус, Реддіте? У кого шестизначна зарплатня і при тому відсутній ризик заробити виразку від стресу та відповідальності?

AIN.UA наводить кілька історій з треду від тих, хто знайшов собі нестресову і гарно оплачувану роботу.

  • «Я працюю як Global Campaign Manager у софтверній компанії, десь по 20 годин на тиждень. Щойно дві години витратив на серіал Boston Legal. Провели піврічне рев’ю моєї роботи і сказали, що я прекрасно справляюсь і дуже талановитий. Єдиний мінус, що навіть працюючи так мало, як я, я все одно отримую нові проекти, бо керівництво вважає, що я працюю швидко. Заробляю $125 000».
  • «Гребець на галері. Не можу сказать, що мене вбиває стрес. Мені подобається робота. Мені подобається, що можна повний робочий день працювати з дому. Я рідко працюю більше, ніж 40 годин на тиждень. Якщо чесно, моя робота вимагає менше, ніж 30 годин на тиждень. Але робота сезонна і навантаження швидко змінюється. Буває, коли необхідно, то доводиться працювати і 50, і 60 годин на тиждень, щоб завершити свою частину проекту. Це бісить. Але саме тому вони й платять мені шестизначні суми. Решту часу я роблю що хочу, можу подрімати під час роботи і ніхто того не помітить. Іноді мені здається, що я надміру байдикую за шестизначну зарплатню. Але моя робота допомагає тисячам клієнтів щодня, і приносить мільйони доларів компанії».
  • «Працюю в IT, кинув вуз, роками працював, щоб будувати кар’єру і мати $130 000 на рік у місцині, де вартість життя не дуже висока. Пішов на підвищення у тій самій компанії, зараз заробляю $190 000 на рік і дуже стресую».
  • «Працюю тестувальником уже вісім років, це — моє четверте місце роботи».
  • «Для усіх, хто це читає і хоче підсумувати: КОМП’ЮТЕРИ».
  • «Сантехник у коледжі. Іноді трапляються погані дні, але загалом це — найлегша і найбільш оплачувана робота, яка у мене колись була, плюс соціальний пакет».
  • «Займаюся віддаленими продажами софта (SaaS Account Executive), робота доволі тупа, хто завгодно міг би це робити, сидіти по 8 годин в «зумі», вимоги невеликі, змив-повторив. Живу в Майямі, половину дня проводжу, ганяючи на вєліку по пляжу».
  • «Бакалавр комп’ютерних наук, заробляю $135 000 на рік, працюю 20-30 годин на тиждень, нуль стресу, прямо зараз гріюся на сонечку на балконі. Бути сініор-спеціалістом і добре робити свою роботу допомагає. Я підтримую легасі софт».

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук