VARUS інтегрував чеки у мобільний банкінг

Мережа супермаркетів VARUS і мобільний банк monobank оголосили про початок партнерства. В рамках реалізації стратегії цифровізації VARUS реалізував відображення цифрових чеків у додатку monobank. Клієнти monobank, які купують у VARUS, отримують цифрові чеки прямо в телефоні. 

Тепер клієнти можуть знайти всю необхідну інформацію про ціни на товари та знижки. Важливо! Чек нікуди не зникне. Тож, всю інформацію про покупки можна перечитувати у будь-який зручний час. І ще одна причина, чому це важливо: цифрові чеки – це перший крок до того, щоб відмовитися від паперових та берегти навколишнє середовище. 

Як знайти чеки?

Заходьте у додаток monobank. Обирайте покупку у VARUS у розділі «Транзакції». Далі — «Список покупок» — «Показати повністю». І вся інформація про улюблені продукти – у вас під рукою. А ще ви маєте можливість переглянути свій фіскальний чек на tax.gov.ua.

«Ми давно шукали можливість повністю відмовитись від паперових чеків. Завдяки інтеграції з monobank ми змогли наблизити нашу мрію. Це лише перший крок і для нас важливо, щоб інші банки теж доєдналися до цієї ініціативи», — розповідає e-commerce директор VARUS Олег Спірін.

Інтеграція між monobank та VARUS реалізована з допомогою компанії DEEPLOYALTY – технологічного партнера VARUS та monobank.

Довідка

VARUS – національна мережа супермаркетів, що представлена на ринку продуктового ритейлу України компанією «Омега». Перший магазин мережі відкрився у 2003 році у Дніпрі, наразі загальна кількість – 103 супермаркети у різних містах України.

Мережа VARUS працює в кількох форматах: класичні супермаркети, магазини to go і сервіс усвідомлених покупок varus.ua.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук