Українська платформа для створення мобільних застосунків Trible вийшла на Product Hunt. Як підтримати? 

Ноукод-платформа для створення сайтів та мобільних застосунків для креаторів — Trible — вийшла на платформу Product Hunt. Про це AIN.UA повідомили в компанії.

Trible запустили у venture builder SKELAR у серпні 2022 року. Застосунок дозволяє створити вебсайт або апку у декілька кліків без програмування. Крім цього, за допомогою Trible користувачі можуть продавати свої онлайн-курси, монетизувати закриті спільноти та особисті консультації. Створювати контент креаторам в тому числі допомагає вбудований ШІ-асистент. Паблішинг мобільних додатків здійснюється під ключ командою стартапу на власних аккаунтах креаторів, таким чином даючи їм повний контроль над власним контентом та застосунком.

Візія проєкту – дати можливість мільйонам мікро- та нано-креаторів монетизувати свою експертизу та знанню напряму від власної аудиторії та не залежати від алгоритмів соціальних мереж і рекламного ринку. Напротивагу профілю на таких платформах як Patreon, застосунок забезпечує відсутність конкуренції за аудиторію та має переваги мобільних додатків перед вебсайтами, такі як пуш-повідомлення, роблять мобільні застосунки найкращою платформою у розумінні команди Trible. 

«Ми хочемо допомогти креаторам в Україні та за її межами отримувати стабільний дохід від монетизації онлайн-аудиторії. Для цього ми надаємо саме nocode-рішення, аби можливо було створити власну платформу за кілька хвилин без навичок розробки або дизайну. Одному з наших користувачів – 75 і він створив та опублікував апку всього за місяць», — коментує Олександр Мацюк, Співзасновник та СОО Trible

Щоб підтримати Trible на Product Hunt, треба перейти за посиланням

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук