Uber поверне Shuttle в Україну. Це — альтернатива маршруткам

Читати на RU

Компанія Uber планує повернути проект Shuttle в Україну. Вона закрила проект у 2021, після 2,5 років роботи. Про можливе відновлення Shuttle повідомив в інтерв’ю «Інтерфакс-Україна» керівник міжнародних зв’язків Uber Метью Девлін.

Зображення Uber
  • Uber запустив в Україні Shuttle 2019 року, в Києві. Він дозволяв користувачам бронювати місця у мікроавтобусах, що їздили по певних маршрутах, без «стоячих» місць. Ціни на поїздки тоді стартували від 15 грн (за поїздку до 8 км).
  • 2021 року проект закрили. Тоді причину для такого рішення не називали, але зараз у компанії говорять, що проблеми були у пандемії коронавірусу.

«Єдиною причиною, через яку ми призупинили «Шаттл», насправді була проблема з COVID-19. І думаю, що ми точно хотіли б перезапустити тут цей продукт», — повідомив в інтерв’ю керівник міжнародних зв’язків Uber Метью Девлін.

  • Адже через карантинні обмеження багато людей перестали відвідувати офіси, і попит на транспорт, який їздить за сталими маршрутами, просів.
  • Uber частково відновлював роботу Shuttle на початку повномасштабного вторгнення росії в Україну: тоді на основі цього сервісу запустили евакуаційні рейси до кордону з Польщею.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук