Відкриття школи та дитячого садка MRIYDIY у Києві

Мережа освітніх проєктів MRIYDIY відкриває у Києві школу повного дня та дитячий садок. Також школа та садок MRIYDIY сьогодні функціонують і у Львові.

Досвід

У проєктах мережі взяло участь вже понад 5 тисяч дітей. MRIYDIY відкриває нові школи, садочки, навчає освітян, об’єднує батьківські спільноти, організовує канікули у таборах, розвиває соціальні напрямки та допомагає дітям, які тимчасово перебувають за кордоном. 

Підхід до навчання

Програма навчальних закладів побудована на практиці, бо саме такий підхід допомагає дітям отримати дієвий досвід та зрозуміти взаємозв’язки між науковими явищами та процесами. Наприклад, на урок математики у школі може завітати архітектор, щоб показати учням гармонію краси та архітектурних пропорцій через цю науку. На подвір’ї школи діти можуть зробити креслення давніх будівель, презентувати роботи професіоналу та отримати цікавий фідбек. Це лише один реальний приклад львівської MRIYDIY.

Усі школи мережі матимуть за основу єдиний академічний стандарт. Це значить, що у якому б місті не відкривалися заклади MRIYDIY, їх програма, підходи, цінності будуть працювати в рамках однієї екосистеми. Що, своєю чергою, буде сприяти наданню високого рівня освіти в різних куточках України.

Цінності та мрієбудування

Методика школи поєднує дієвий досвід, практичні підходи до навчання, технології розвитку уяви (мрієбудування) та дизайн-мислення. Тут вчать дітей мріяти й від мрій переходити до дій, спираючись на цінності, такі як відповідальність, сміливість, співдію, розвиток, гідність та повагу.

Команда

У MRIYDIY працює команда, для якої навчання предметів це про покликання. Коли вчитель фізики та хімії може закохати учнів в науку, показавши як саме цей предмет інтегрований у реальне життя. Коли вихователь у садочку вміє зацікавити маленьку дитину та проявляти справжню турботу про неї. Тут цінують працювати з тими, хто може запалити вогник в очах.

«Команда – це душа та серце школи, її зміст та сила. Маючи великий досвід у сфері середньої та вищої освіти, я точно знаю як створювати команду мрії», — підкреслює директорка школи MRIYDIY у Києві Світлана Заріпова.

Працюючи майже рік з українськими навчальними закладами за кордоном, команда MRIYDIY переконана, що багато родин сьогодні мріють швидше повернутися додому. Це стало для мережі ще одним поштовхом до відкриття нової школи у столиці України. 

MRIYDIY запрошує вас та ваших дітей до школи та садочка у Києві! 

Адреса: вул. Набережно-Рибальська, 5.

Для реєстрації заповніть, будь ласка, коротку форму: https://griml.com/klBSj.

Менеджери з радістю проконсультують вас щодо кожного із форматів. 

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук