Digital Future зробила екзит зі стартапу YouAppi, який продали за $45 млн

Читати на RU

Українська інвестиційна компанія Digital Future зробила екзит з американо-ізраїльського проекту YouAppi. 100% компанії купила індійська Affle International Pte Ltd за $45 млн. Про це повідомив засновник Digital Future Олексій Вітченко з посиланням на Financial Express.

  • Affle International — це підрозділ компанії Affle India, яка працює над мобільною маркетинговою платформою.
  • Вона купляє 100% YouAppi за $35,44 млн, які виплатить одразу, і ще $9,56 млн — через рік після закриття угоди.

«Ми бачимо багато потенціалу для синергії з унікальною мобільною рекламною платформою YouAppi, збираємось укріпити YouAppi як бізнес користувацьких платформ, він також добре підходить для нашої CPCU-моделі як для iOS, так і для Android», — заявили у компанії.

  • Сервіс YouAppi заснували ще 2011 року, його технологія базується на алгоритмах власної розробки і дозволяє залучати мобільних користувачів із очікуваним Lifetime Value (LTV). YouAppi аналізує особливості взаємодії користувача із іншими мобільними додатками за 25 різними факторами і таким чином підказує бізнесу рішення із залучення юзерів.
  • 2017 року Digital Future уже частково продав свою долю в цьому проекті китайському інвесторові.
  • Digital Future була одним із інвесторів YouAppi в раунді В у лютому 2016 року, разом із Glilot Capital Partners, Click Ventures, Altair Capital, 2B Angels, Flint Capital та іншими. Загальна сума раунду тоді складала $13,1 млн. Частку Digital Future тоді не розкривали, проте це була одна із найбільших інвестицій компанії.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук