В Україні запустили сервіс Google Play Games для ПК

Читати на RU

Google запустив бета-версію Play Games для користувачів комп’ютерів в Україні. Як повідомляється на офіційному сайті, сервіс дозволяє грати в мобільні ігри для Android на ПК, використовуючи мишу й клавіатуру, щоб отримати більше можливостей.

  • «Google Play Ігри» — це додаток для ПК, за допомогою якого можна шукати, завантажувати й запускати мобільні ігри на комп’ютерах і ноутбуках із Windows. Бета-версія цього додатку тепер доступна в Україні.
  • Поки сервіс налічує всього близько 100 ігор, включаючи Asphalt 9: LegendsBlade IdleCookie Run: Kingdom та Evony: The King’s Return. При цьому він дозволяє синхронізувати досягнення між пристроями й заробляти та витрачати бали Google Play Points.
  • Програмне забезпечення Play Games не є особливо вимогливим, мінімальні рекомендовані характеристики виглядають наступним чином: Windows 10 (версія 2004), 10 ГБ доступного обсягу пам’яті на SSD-диску, графічний процесор Intel UHD Graphics 630, 4 фізичні ядра ЦП (для деяких ігор потрібен ЦП Intel) та 8 ГБ оперативної пам’яті.
  • При цьому в Google ще раніше заявляли, що користувачі отримають кращу ігрову продуктивність, якщо будуть використовувати 8-ядерний процесор (наприклад, AMD Ryzen 7 7800X3D) та відеокарти «ігрового класу».
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук