Надайте голос презентаціям з Pitch Avatar. Українсько-австрійський проект зі штучним інтелектом сьогодні стартує на Product Hunt

Команда ROI4Presenter представила новий реліз платформи для проведення презентацій та доставки контенту – Pitch Avatar. Він в рази підвищує ефективність ваших слайдів та іншого типу контенту завдяки згенерованим скриптам, моментальній озвучці будь-якою мовою та можливістю згенерувати аватар, який презентуватиме замість вас.

Pitch Avatar використовує технології штучного інтелекту для синтезу голосу й створення віртуальних персонажів-аватарів, що допомагають утримувати увагу аудиторії й донести цінність вашої пропозиції.

Користувачі можуть обирати аватар з бібліотеки або створити його самостійно з власного фото, обирати різні голоси, акценти та налаштовувати їхній настрій.

Pitch Avatar дозволяє генерувати текстові скрипти та озвучку для слайдів, а аватар вміє розпізнавати голосові команди. Наразі на платформі голосом можна покликати поки лише презентора-людину, але в найближчі тижні цей список буде значно розширено.

Однією з головних переваг Pitch Avatar є можливість генерувати скрипти й озвучку для презентації різними мовами. Користувачі можуть обирати мову для свого аватара та розробляти багатомовні презентації для міжнародного ринку.

Як це працює:

«Щодня у світі створюється десятки мільйонів презентацій, але що відбувається з ними після відправки? Скільки з них відкривають та переглядають до кінця? Ми сконцентрували свої зусилля на проблемі того, що мовчазні слайди не відповідають духу динамічного часу і просто губляться серед іншого контенту. А значить вони не здатні зачепити увагу і донести ідею правильно.

Нові можливості надають голос вашим слайдам та дозволяють перетворювати різні типи контенту на професійні персоналізовані презентації, які допоможуть достукатися до аудиторії та представити свій продукт або сервіс саме так, як ви задумали. При цьому платформа ROI4Presenter, як і раніше, дозволяє приєднатися до показу, спілкуватися зі слухачами в один клік та допомагає відстежувати ефективність кожної сесії», — коментує Павло Жданович, Visionary and Founder, ROI4Presenter

Ви вже можете спробувати Pitch Avatar в дії самостійно або замовити персональне демо від команди. Та не забудьте підтримати своїх на Product Hunt. Крім того, до 16 червня користувачів чекають щедрі знижки на платні тарифи.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук