Zoom анонсував аналог Google Docs: онлайн-редактор документів для спільної роботи

Laptop and mobile phone showing Zoom Cloud Meetings app logo. Antalya, TURKEY - March 30, 2020.

3 жовтня 2023 року розробники популярного сервісу онлайн-дзвінків Zoom анонсували новий сервіс, який буде інтегрований в основний: Zoom Docs. У ньому можна буде спільно працювати із документами. Про це йдеться в офіційному блозі Zoom.

  • У новому сервісі можна буде не лише працювати командою над онлайн-документами, але й створювати та призначати завдання, а також використовувати допомогу штучного інтелекту для написання текстів та пошуку інформації (Zoom AI Companion).
Зображення з блогу Zoom
  • У Zoom Docs можна буде редагувати документи, переміщуючи блоки із контентом, працювати із таблицями та зображеннями. Можна буде працювати над документами прямо під час онлайн-колу.
Зображення з блогу Zoom
  • Сервіс буде доступний у всіх версіях Zoom (веб-версії, десктопному клієнті та мобільній версії), але коли і для кого саме, у компанії поки що не уточнюють.
Ольга Карпенко: Редактор AIN.UA, працює у видані з 2012 року. Як жартує сама Ольга, вона "пише про стартапи з того часу, коли ще слова такого не було". Спеціалізація — знайти цікаву історію і розпитати всіх, щоб максимально широко і зрозуміло подати матеріаіл. Для зв'язку: Пошта | Facebook | LinkedIn