Ресторанний форум PRORESTO’23 — платформа, що об’єднує професіоналів ресторанного бізнесу України, від офіціантів та кухарів до керівників великих ресторанних мереж. 15 жовтня в Києві вони обмінюватимуться знаннями, досвідом, генеруватимуть нові ідеї, а також мотивуватимуть та надихатимуть один одного.
На малій сцені конференції розгортатимуться профільні панельні дискусії з провідними експертами ресторанної галузі. Двадцять п’ять спікерів обговорять найактуальніші теми сфери HoReCa та дадуть відповіді на питання залу.
Спікери головної сцени та теми:
- Спартак Велішаєв – співвласник Міністерства Шаурми та Міністерства Чебуреків
«Міністерство Шаурми — історія мільярдного бізнесу, але це не точно»
- Олександр Мусатов – легендарний ресторанний тренер-консультант
«Стандарти померли? Хай живуть стандарти!»
- Ксенія Козонова – співзасновниця компанії Foundation Coffee Roasters і мережі кав‘ярень Вітер
«Керування змінами під час криз. Особистісний і професійний підхід в керуванні»
- Віктор Тітов – бренд-шеф мережі ресторанів G-Group
«Як під час війни відкрити заклад та уникнути факапів»
- Владислав Романішин – засновник та шеф-бармен коктейльного бару Flacon
«Упс, здається ми забули про БАР»
- Олександр Валігурський – засновник консалтингової компанії «Меta Consulting»
«Аналітика в дії: як розібратися в числах та приймати обґрунтовані рішення»
- Артем Гончаренко – СЕО Агенції відбудови України
«Виклики для ресторанного бізнесу під час війни: обслуговування, партнерство та відшкодування збитків від військової агресії рф»
- Євген Борисенко – Business Development Manager в Uklon Delivery
«Нові можливості доставки без власних кур’єрів»
- Юлія Косенко – операційна директорка мережі готелів Ribas
«Помилки в сервісі: знайти та знешкодити»
- Дмитро Білецький – співзасновник digital-агентства Lanet Click
«Digital в ресторанній сфері: швидкі рішення — нові клієнти»
У рамках події діятимуть експозиції з ведучими профільними компаніями — від виробників обладнання до діджитал-сервісів: Uklon Delivery, Новий Проект, DeLonghi, Lanet Click та багато інших.
Важливо зазначити, що проект був створений не лише для розвитку гастрономічної сфери, а й для збору благодійних внесків на підтримку ЗСУ. Частина зароблених коштів буде направлена в благодійний фонд «Повернись Живим». Також гості матимуть можливість долучитися до благодійного проекту Агенції відбудови України – збір коштів на мобільний госпіталь.
Підписуйтесь на Instagram-сторінку PRORESTO, щоб не пропустити важливу інформацію! До зустрічі на PRORESTO’23✌️
15 жовтня 2023 року, Pochayna Event Hall (Київ, Проспект Степана Бандери, 23)