Ресторанний форум PRORESTO’23 — платформа, що об’єднує професіоналів ресторанного бізнесу України, від офіціантів та кухарів до керівників великих ресторанних мереж. 15 жовтня в Києві вони обмінюватимуться знаннями, досвідом, генеруватимуть нові ідеї, а також мотивуватимуть та надихатимуть один одного.

На малій сцені конференції розгортатимуться профільні панельні дискусії з провідними експертами ресторанної галузі. Двадцять п’ять спікерів обговорять найактуальніші теми сфери HoReCa та дадуть відповіді на питання залу.

Спікери головної сцени та теми:

  • Спартак Велішаєв – співвласник Міністерства Шаурми та Міністерства Чебуреків

«Міністерство Шаурми — історія мільярдного бізнесу, але це не точно»

  • Олександр Мусатов – легендарний ресторанний тренер-консультант

«Стандарти померли? Хай живуть стандарти!»

  • Ксенія Козонова – співзасновниця компанії Foundation Coffee Roasters і мережі кав‘ярень Вітер

«Керування змінами під час криз. Особистісний і професійний підхід в керуванні» 

  • Віктор Тітов – бренд-шеф мережі ресторанів G-Group

«Як під час війни відкрити заклад та уникнути факапів»

  • Владислав Романішин – засновник та шеф-бармен коктейльного бару Flacon

«Упс, здається ми забули про БАР»

  • Олександр Валігурський – засновник консалтингової компанії «Меta Consulting»

«Аналітика в дії: як розібратися в числах та приймати обґрунтовані рішення»

  • Артем Гончаренко – СЕО Агенції відбудови України

«Виклики для ресторанного бізнесу під час війни: обслуговування, партнерство та відшкодування збитків від військової агресії рф»

  • Євген Борисенко – Business Development Manager в Uklon Delivery

«Нові можливості доставки без власних кур’єрів»

  • Юлія Косенко – операційна директорка мережі готелів Ribas

«Помилки в сервісі: знайти та знешкодити»

  • Дмитро Білецький – співзасновник digital-агентства Lanet Click

«Digital в ресторанній сфері: швидкі рішення — нові клієнти»

У рамках події діятимуть експозиції з ведучими профільними компаніями — від виробників обладнання до діджитал-сервісів: Uklon Delivery, Новий Проект, DeLonghi, Lanet Click та багато інших.

Важливо зазначити, що проект був створений не лише для розвитку гастрономічної сфери, а й для збору благодійних внесків на підтримку ЗСУ. Частина зароблених коштів буде направлена в благодійний фонд «Повернись Живим». Також гості матимуть можливість долучитися до благодійного проекту Агенції відбудови України – збір коштів на мобільний госпіталь.

Підписуйтесь на Instagram-сторінку PRORESTO, щоб не пропустити важливу інформацію! До зустрічі на PRORESTO’23✌️

15 жовтня 2023 року, Pochayna Event Hall (Київ, Проспект Степана Бандери, 23)