Співвласник «Галі Балуваної» та MultiСook Володимир Матвійчук запускає нову мережу закладів швидкого харчування під назвою Gabar. Про це він розповів у інтервʼю ВолиньPost.
Gabar позиціонується як мультифункціональний заклад, що поєднує в собі кав’ярню, ресторан, бар та заклад швидкого харчування, де можна буде випити кави зранку, підкріпитися в час обідньої перерви та повечеряти з сім’єю.
Бренд-шефом ресторанних страв у закладі став відомий ресторатор та шеф-кухар Юрій Хазіпов.
«Gabar» – не про похід в класичний ресторан, щоб відпочити чи насолодитися атмосферою під час очікування страви. Він для того, щоб задовольнити потребу гостя в прийомі їжі. Щоб зробити це швидко, але водночас якісно та корисно», – зазначає Хазіпов.
З його слів, мережа закладів Gabar вирішуватиме проблему швидкого темпу життя, коли після роботи немає сил ані приготувати вечерю, ані часу, щоб кудись піти поїсти.
Особливості Gabar
- Швидкість: видача страв протягом 5-7 хвилин;
- Різноманіття: меню буде налічувати понад сотню позицій країн Європи, Азії та Америки; страви будуть як для вегетаріанців чи прибічників хелсі-їжі, так і для любителів фаст-фуду.
- Великий асортимент: понад 100 страв, але не всі з них будуть в меню одночасно. Планується, що в меню буде, наприклад, 30 позицій. За деякий час 10 із них будуть замінювати на інші, і так постійно.
- В основі меню – комплексні другі страви з гарніром, соусом та м’ясом, рибою чи овочами. Будуть також закуски, салати, супи, бургери та смажені крильця. Не обійдеться і без великого вибору десертів, морозива, чаїв та напоїв власного виробництва.
Перший заклад Gabar відкриється у Луцьку за адресою проспект Волі, 54 вже у травні. Після тестового періоду планується створити франшизу та розширити мережу на всю Україну та за кордон.