Google почав приймати заявки на другий етап Фонду підтримки: українські стартапи можуть отримати до $100 тисяч

Google запускає другий етап Фонду підтримки в України та додатково виділяє $10 млн для українських стартапів. Про це написав міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

«Українські стартапи можуть подавати заявки на гранти до $100 тисяч і за ці гроші розвинути бізнес, а також відновити бізнес-операції, які постраждали через війну, або створити основний продукт для виконання нових завдань», — написав міністр.

Заявки прийматимуть до 5 червня, податися можна тут. Розглядатимуть ті стартапи, які мають реєстрацію в Україні та є на стадії пост-MVP (продукт на ринку/пілоти/перші доходи). Пріоритет надаватимуть компаніям з місією соціального впливу. А, за словами Федорова, ще й тим, хто має продукти на базі ШІ. Детальніше про умови можна дізнатися за цим посиланням.

Google створив фонд підтримки українських стартапів у березні 2022 року і вже надав 58 грантів на суму $5 млн. У списку учасників були Skyworker.ai , Mindly і Zeely. Завдяки цій підтримці стартапи залучили 15,8 млн доларів додаткового фінансування.

Related Post