МВС запустило е-кабінет постраждалого та гарячу лінію для військових і правоохоронців

Міністерство внутрішніх справ запустило два сервіси для військових і правоохоронців: електронний кабінет постраждалих і контактного центру з питань соціального захисту. Про це написав очільник МВС Ігор Клименко у своєму Telegram-каналі. 

  • Е-кабінет постраждалого працює на сайті міністерства. Усі військові, правоохоронці, працівники ДСНС зі статусом постраждалих або їхні родини можуть отримати доступ до своїх облікових даних залишити запит на медичну, психологічну, юридичну допомогу. Для цього треба зареєструватися в Єдиному вікні для громадян.
  • Разом з цим запустили гарячу лінію з питань соціального захисту1536, вона працюватиме з понеділка по суботу з 9:00 до 18:00. Фахівці консультуватимуть, як отримати  психологічну, медичну чи грошову допомогу, про нарахування пільг, призначення пенсії тощо.

Нагадаємо, 18 травня має запрацювати е-кабінет військовозобов’язаного. Саме тоді набуде чинності новий закон про мобілізацію, який зобов’язує військовозобов’язаних оновити свої облікові дані в ТЦК.

Related Post