В Україні запустився онлайн-магазин wildberries.ua. Це російський проєкт

Читати на RU

21 вересня 2020 року в Україні запустився інтернет-магазин  wildberries.ua. Wildberries є найбільшим російським онлайн-ритейлером.

Що таке Wildberries

Wildberries — це російська компанія, найбільший онлайн-ритейлер РФ. Щоправда, в описі wildberries.ua зазначено, що компанія зареєстрована у Варшаві. Насправді це російський проєкт, його засновник — Тетяна Бакальчук, найбагатша жінка РФ. Велику історію Wildberries нещодавно опублікувало видання The Bell — почитати можна тут. Компанія активно розширюється в Росії та звертається за допомогою до місцевої влади.

Повідомляється, що клієнтам в Україні доступні понад 3 млн найменувань товарів, серед яких — продукція і російських компаній.

За інформацією із сайту, клієнти інтернет-магазину зможуть отримати замовлення в 8000 партнерських точках видачі або за допомогою кур’єрського доставлення додому. Серед партнерів — служба доставлення Meest та Нова Пошта. Заявлений строк доставлення — 10-12 днів.

Таким чином, станом на вересень 2020 року Wildberries працює у восьми країнах: Україні, Росії, Польщі, Словаччині, Білорусі, Казахстані, Вірменії та Киргизстані.

Нагадаємо, найбільший онлайн-ритейлер в Україні — українська компанія «Розетка». Прочитати інтерв’ю з її засновником Владиславом Чечоткіним можна тут.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук