17.08.22 Бізнес Заклади popular Як відкрити бар «П’яна вишня» по франшизі Ще до початку повномасштабної війни не можна було знайти жодної «П’яної Вишні» без натовпу відвідувачів біля входу. Перші тижні весни 2022 року заклади були зачинені через заборону продажу алкоголю, однак в серпні мережа працює майже на повну та навіть розширюється. В
05.07.22 Бізнес Заклади Як відкрити ресторан GastroFamily за кордоном — Q&A від Дмитра Борисова Три тижні тому Дмитро Борисов оголосив запуск міжнародної франшизи. Це означає, що ресторан мережі GastroFamily відтепер можна відкрити в будь-якій країні: від Маямі до Ісландії, від Лондона до Барселони. Компанія пропонує 16 форматів на різний смак. За словами Борисова, наразі
30.06.22 Бізнес Заклади Сім’я ресторанів Файного Міста. Як Петро Заставний забудовує Тернопіль закладами на різний колір і смак Десять років тому в Тернополі з’явився заклад «Файне місто». Це великий паб на 600 посадкових місць, який став чи не найпопулярнішим в області. «Узагалі в місті, але класно казати «в області», — уточнює Петро Заставний. Цей паб відкрив його батько
27.05.22 Бізнес Заклади Виторг, зарплата, вакансії. Що відбувається на ресторанному ринку України? Poster та Work.ua дослідили, що відбувається на ресторанному ринку України після трьох місяців з початку повномасштабної війни. Якщо коротко — в Україні працює лише 68% від кількості закладів, які були відкриті в лютому. Водночас кількість нових вакансій та виторг закладів
23.05.22 Бізнес Заклади На допомогу новоствореним ФОПам: як 2 роки працювати за спрощеною схемою в Польщі. Детальна інструкція Майже 3,5 млн вимушених переселенців з України опинилося в Польщі станом на 19 травня, за даними ООН. Вже понад місяць ми публікуємо серію матеріалів, що мають на меті допомогти українцям адаптуватися у новій країні. Сьогодні AIN.Business аналізує державну програму, яка
14.02.22 Бізнес Заклади Як відкрити пекарню «Львівські круасани» по франшизі Lviv Croissants або «Львівські круасани» — одна із найбільш відомих франшиз в Україні. Її перша франчайзингова точка з’явилася ще в 2015 році. Сьогодні мережа налічує 142 пекарні у 42 містах, а кількість користувачів у фірмовому додатку перевищує 100 000. AIN.Business розповідає,
04.02.22 Бізнес Заклади Ресторани Борисова: як відкрити Gastrofamily Food Market по франшизі Мережа закладів Дмитра Борисова GastroFamily має у своєму арсеналі багато різних за смаком і концепцією форматів. Сім із них Борисов успішно масштабує через франчайзинг. Це: «Білий налив»; Mushlya; Dogz&Burgerz; «БПШ»; Pinzarella; Philadelphia Roll&Bowl; «Барсук». Нещодавно компанія вирішила відкрити заклад, що
21.01.22 Бізнес Заклади Історія Varvar — київської крафтової броварні на старій лісопильні Varvar — один із найбільших крафтових виробників пива в Україні сьогодні. Бренд запустився у Києві у 2015 році. За цей час став одним із провідних гравців на пивному ринку крафтовиків. Щомісячні об’єми його виробництва виросли вдесятеро, щорічний асортимент налічує 12
20.01.22 Бізнес Заклади Кава буде дорожчати всюди. Українські обсмажувальники про ринок Наприкінці минулого року вартість комерційної кави сягнула свого 10-річного максимуму. Зараз кавовий ф’ючерс KT: NMX коштує близько $2,4, хоча на початку 2020 ціна могла не доходити й до $1. Прямого зв’язку між вартістю кави на ринку та вартістю однієї чашки
10.01.22 Бізнес Заклади Ресторани Борисова: як відкрити гастробар «Барсук» по франшизі «Барсук» — один із перших закладів ресторанного холдингу Дмитра Борисова Gastrofamily. Це не такий популярний масовий формат, як-от «Білий налив» чи Mushlya, але він зайняв власну нішу на ринку. У серії «Ресторани Борисова» AIN.Business продовжує розповідати про франшизи мережі Gastrofamily.