30.06.21 Бізнес Заклади Тренди ресторанного бізнесу. Які формати «вистрілять» у 2021 Минулого року в Україні закрилося близько 4 000 закладів – учетверо більше, аніж у 2019. 34% – не домовилися з орендарями; 19% – залізли в борги; 19% – змінили формат; 17% – не отримали очікуваного потоку клієнтів після локдауну; 11%
15.06.21 Бізнес Заклади Навіщо інвестувати у формат dark kitchen і що з ним буде далі — думки рестораторів Dark kitchen — заклад без офіціантів і посадкових місць, що працює тільки на доставку. Це нова ніша на ресторанному ринку, яку відкрили українцям численні локдауни. Зараз dark kitchen на хвилі популярності: у Києві вже налічують щонайменше 20 великих кухонь і
28.05.21 Бізнес Заклади 10 найбезглуздіших помилок київських ресторанів Віка Марценюк уже вісім років живе у Копенгагені, була шефповаром у ресторані Øl & Brød, а зараз працює в бутику вина та делікатесів Le Gourmand, який постачає їжу в королівський двір. Дівчина вчилася в шефа ресторану, що має дві зірки
06.05.21 Бізнес Заклади Сестри Бабенцови. Як із кухні в хостелі вирости у виробництво десертів Оля і Настя Бабенцови 2014 року переїхали з Дніпра до Києва. Кілька місяців вони працювали в ресторанах і барах. Паралельно спробували продавати власні десерти, які пекли вдома в Олі та у хостелі, в якому жила Настя. Сьогодні Сестри Бабенцови —
28.04.20 Бізнес Заклади popular «Три ресторани на межі закриття»: Дмитро Борисов про ресторанний бізнес і карантин Редакція AIN.UA запустила подкаст «Бізнес у кризу», де ми говоримо з українськими підприємцями про те, як вони справляються зі скрутою навколо. Герой першого епізоду подкасту «Бізнес у кризу» — Дмитро Борисов, засновник «Сім’ї ресторанів Діми Борисова», куди входить більш як