Samsung оголосив старт конкурсу на розробку додатків для смарт-годинників

2342

«Samsung Electronics Україна» оголошує про початок Національного конкурсу для девелоперів на розробку додатків для новітніх смарт-годинників* Samsung Gear S2. Розробники мають унікальну можливість випробувати свої сили, отримати визнання та цінні призи від компанії Samsung — планшет Samsung Galaxy Tab S2, смартфони Samsung Galaxy S6 та смарт-годинники* Samsung Gear S2. Володар Гран-прі отримає смарт-годинник* Gear S2, виготовлений із золота, флагманський смартфон серії Galaxy S 2016 року. Власники Samsung Gear S2, в свою чергу, зможуть завантажити безліч корисних додатків, зроблених в Україні.

Деталі конкурсу

Метою проведення конкурсу «Українське всередині» є підтримка української індустрії девелоперів та створення унікального локального контенту. Взяти участь у конкурсі можуть як досвідчені спеціалісти, так і початківці. Samsung як світовий лідер у сфері мобільних технологій прагне не лише задовольняти найрізноманітніші потреби користувачів, але й надихати нове покоління розробників програмного забезпечення.

Національний конкурс «Українське всередині» стартував 10 грудня з проведення офіційного старт-брифінгу, що відбувся в Академії Samsung. Учасники заходу ознайомились з особливостями операційної системи Tizen та взяли участь у воркшопі з розробки додатків для Samsung Gear S2. Варто зазначити, що особиста присутність на брифінгу для участі в конкурсі не була обов’язковою, оскільки всі необхідні матеріали будуть доступні для завантаження на сайті заходу.

Конкурс триватиме до 24 лютого 2016 року. Протягом цього періоду українські девелопери мають можливість створювати та реєструвати у конкурсі додатки, які згодом кожний власник смарт-годинників* Samsung Gear S2 зможе завантажити на власний пристрій. Переможців конкурсу визначить експертне журі.

Підведення підсумків конкурсу та офіційне нагородження переможців відбудеться 1 березня 2016 року.

Ознайомитися з умовами проведення конкурсу та зареєструватися для участі можна на сайті Samsung.

Особливості Samsung Gear S2

Samsung Gear S2 – це «розумний» годинник* з міцним і тонким корпусом, який поєднує сучасний дизайн і передові технології. Samsung Gear S2 функціонує на операційній системі Tizen і дозволяє користувачам відчути всі переваги приємного персоналізованого інтерфейсу. Широкий набір корисних функцій надає можливість усім власникам пристроїв отримати швидкий і зручний доступ до повідомлень, додатків і віджетів, а оптимізований процесор забезпечує легкість і ефективність виконання завдань. «Розумний» годинник* надає можливість своєму користувачу бути завжди в курсі подій та залишатись на зв’язку в будь-який момент, – навіть на відстані від свого смартфону. Завдяки чіткому 1,2-дюймовому дисплею користувачі зможуть насолоджуватися якісним зображенням.

Про компанію Samsung Electronics

Samsung Electronics Co., Ltd. втілює в життя передові ідеї та впроваджує інноваційні технології, надихаючи людей і формуючи майбутнє споживчого ринку в таких категоріях, як телевізори, смартфони, планшети, камери, побутові прилади, принтери, медичні пристрої, мережеві системи, напівпровідники та світлодіодні рішення. Компанія є одним із лідерів у галузі розвитку інноваційної індустрії Інтернету речей (Internet of Things) завдяки відкритій платформі SmartThings, широкому асортименту «розумних» пристроїв і проактивному міжгалузевому співробітництву. У 84 країнах світу в компанії Samsung працює понад 319 тисяч осіб, а річний обсяг продажів становить $196 млрд. Для отримання більш детальної інформації, останніх новин, тематичних статей і матеріалів для преси, відвідайте розділ «Новини» на офіційному сайті сммм мить.

* Під «розумним» годинником слід розуміти портативний електронний пристрій.

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск