Український бізнес обирає антивірусні рішення Bitdefender

8574

Провідні українські компанії потребують лише передових технологій захисту, що здатні надійно та ефективно захищати IT систему. При цьому, за наявності розгалуженої та багаторівневої структури самої компанії, завдання полягає не лише у підборі рішення захисту, а й проведенні відповідного інструктажу та навчання ІТ-фахівців замовника та надавати технічну підтримку, в разі виникнення питань чи технічних складнощів.

Саме таке завдання стояло перед великим корпоративним замовником «Миронівский Хлібопродукт». В максимально короткий термін фахівці з інформаційної безпеки компанії «АМІКА» надали комплексну консультацію замовнику, ознайомившись з технічними вимогами щодо проекту, IТ-інфраструктурою МХП. В пошуку серед найкращих, перевага була надана продукту Advanced Business Security корпоративної лінійки Bitdefender — GravityZone.

Такий вибір є невипадковим, так як корпоративні рішення Bitdefender демонструють найвищі показники за результатами щорічних незалежних тестів (AV-Test2015: Найкраща продуктивність та швидкість. AV-Comparatives 2015: Вища категорія захисту від реальних загроз).

Специфікація замовника містила вимогу щодо післяпродажного сервісу — техпідтримки. Для реалізації цієї частини угоди, був залучений національний дистриб’ютор програмного забезпечення ТОВ «СОФТІКО», який провів навчання адміністраторів МХП, ознайомивши їх з адміністративною консоллю GravityZone. Також, компанія «СОФТІКО», як офіційний дистриб’ютор Bitdefender в Україні, забезпечує технічну підтримку та консультує з усіх релевантних питань, які виникають у замовника.

Варто зазначити, що беззаперечною перевагою продукту GZ Advanced Business Security є можливість для адміністратора самостійно обирати, де встановити агент захисту, за наявності великої кількості фізичних та віртуальних машин. Крім того, доступне «розумне централізоване сканування», що оптимізує продуктивність шляхом вибору локального, гібридного та централізованого сканування. Що важливо – частину апаратних ресурсів для перевірки ПК можна передавати на сервер, таким чином прискорюючи швидкість роботи цільового комп’ютера.

За перші місяці використання антивірусу Advanced Business Security він зарекомендував себе як безвідмовне надійне рішення із завжди високим рівнем захисту від загроз, що не перевантажує систему.

З повною функціональністю антивірусу Bitdefender GZ Advanced Security можна ознайомитись на сайті виробника.


Bitdefender – європейський розробник сучасних антивірусних рішень. Заснована в 2001 році, компанія безперервно розробляє та впроваджує найновіші стандарти в галузі проактивного захисту від загроз в мережі інтернет.

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск