УКУ відкриває новий набір на програму ІТ-права

9310

Школа права Українського католицького університету (УКУ) відкрила реєстрацію на другу едицію програми ІТ-права — UCU IT Law за участі найкращих українських юридичних компаній та іноземних експертів, що працюють в галузі юридичного супроводу ІТ-бізнесу.

«Коли ми запускали програму ІТ-права у 2016 році, то хотіли об’єднати найкращих експертів-практиків в цій галузі. Цього року ми посилили практичну складову: кожен модуль розроблений у співпраці з юридичними компаніями — лідерами ринку в галузі ІТ-права. В рамках програми кожен учасник матиме можливість розібрати практичні кейси та отримати реальні навички, необхідні для techlawyers», — коментує Іван Городиський, директор школи права УКУ та керуючий партнер юридичної компанії Dexis Partners.

Формат програми UCU IT Law передбачає 8 дводенних модулів протягом 3 місяців, в рамках яких будуть розкриті питання менеджменту ІТ-бізнесу та його корпоративного структурування, захисту прав інтелектуальної власності та договорів в сфері ІТ, кіберзлочинності та кримінально-правового захисту діяльності ІТ-компаній, а також юридичного супроводу ІТ-бізнесу в ЄС та США.

Учасникам пропонується 5 базових модулів

  • Start-up Companies: U.S. Structuring and Transactions;
  • Corporate and Tax Structuring of IT Business;
  • Contracts in IT;
  • IP in IT;
  • Final Module (Management of IT Business & Competition).

Та 3 додаткові модулі

  • Legal Innovations;
  • New Technologies and Law (Cryptocurrencies & ICO, AI, Big Data);
  • Security of IT Business.

Організатори надають можливість брати участь в окремих модулях: учасник, який обере один з базових модулів, може обрати один додатковий. Сертифікати про закінчення програми отримують учасники, які пройшли базовий модуль.

Старт програми заплановано на 6 жовтня 2017 року. Тривалість: 6 жовтня — 23 грудня 2017 року (додаткові модулі можуть відбуватися пізніше).

Також, Академічна рада програми пропонує 3 стипендії, які покриють 70% вартості від навчання.

Для того, щоб взяти участь у стипендійному конкурсі потрібно заповнити заявку та надіслати мотиваційне есе англійською мовою на адресу [email protected] (не менше двох сторінок, Cambria, 14, 1,5) та пройти усну співбесіду з представниками Академічної ради програми.

Партнерами програми є «Львівський ІТ Кластер», «Управління ІТ Львівської міської ради» та юридичні компанії: Dexis Partners, Axon Partners, Attorneys at law BK partners, Legal IT group та патентно-юридична компанія IP Style. Генеральний партнер — компанія Sayenko Kharenko.

Усі заняття проходитимуть у Львові в Українському католицькому університеті.

Вартість в разі подання заявки до 30 вересня складає $500, після 01 жовтня — $600. Для членів «Асоціації правників України» (АПУ) та представників компаній «Львівського ІТ Кластеру» надається знижка в розмірі 10%, для випускників попередніх сертифікатних програм школи права УКУ — 20%.

Детальніше про програму UCU IT Law, її зміст та експертів можна дізнатися на офіційній веб-сторінці, а також надіславши запитання на адресу електронної пошти [email protected]

Реєстрація на програму UCU IT Law

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск