Що читати в Telegram українською: добірка від автора найбільшого українськомовного каналу

10147
19

Telegram набирає обертів в Україні. Щодня з'являються десятки нових українськомовних каналів із якісним контентом. Ми з радістю спостерігаємо за ростом їх аудиторії. Пропонуємо вашій увазі добірку десяти найцікавіших каналів, на які варто підписатись прямо зараз. Це новини, технології, розваги і навіть канал "Вікіпедії". Читайте, підписуйтесь і нехай прибуде з вами сила, щоб ділитись із друзями.

«Щось не то»

Найбільший українськомовний канал у Telegram, і не дарма. Сучасна іронія українською гарантовано зробить ваш день. Рекомендовано для всіх поціновувачів гарного гумору.

Blogmayster

Скільки заробляють на рекламі у Telegram? Як розкрутити канал? Про все це та багато іншого — від автора найбільшого телеграм-каналу в Україні.

«Почни Щось!»

Канал про бізнес та саморозвиток. Корисні статті та новини на бізнес-тематику. Мотивація, огляди ділової літератури та багато інших корисностей. Допомагає замислитись та розкласти по поличках важливі теми.

«Територія»

Утопічна модель світу без поганих новин. Якщо хтось запустив у космос машину, випустив хороший альбом, зняв цікаве кіно чи підготував список лайфхаків для бюджетних мандрів — ви обов’язково прочитаєте про це у стрічці «Території».

«Адвокат»

Канал ведуть юристи-практики. Багато публікацій із реальної практики. На каналі обговорюються нетипові юридичні теми, на які юристи зазвичай розмовляють лише за оплату. Важкий і сухий юридичний матеріал викладається звичайною простою людською мовою, іноді навіть з гумором. Через канал можна отримати усну або письмову юридичну консультацію.

«Lowcost UA: Дешеві мандрівки»

Акції авіакомпаній, автобусних перевізників і туристичних агенцій. Гарячі тури і круїзи за смішними цінами. Усі туристичні знижки в одному місці.

Українська «Вікіпедія»

Канал української «Вікіпедії» в Telegram Вибрані статті, фото дня та варті уваги новини з посиланнями на «Вікі».

«Англійська на прокачку»

Канал-словник англійської мови. Публікує по 3-4 слова кожен день, які достатньо вивчати, щоб прокачати свою англійську.

Bash

Аналог самі-знаєте-чого солов’їною. Експерти рекомендують вживати малими дозами в перервах між самомотивацією й особистісним зростанням.

«Нотатки мандрівника»

Неймовірні історії подорожей, поради, тревел-хаки, а також можливість поставити питання, які тебе найбільше цікавлять, знайти компанію для подорожей чи вписку в будь-якому місті. Проект «Нотатки мандрівника» від «Території» існує загалом вже чотири роки, а відтепер й у «Телеграмі».

Матеріал підготовлений SMM-спеціалістом Олександром Чухановим, автором найбільшого українськомовного каналу в Telegram

Оставить комментарий

Комментарии | 19

Поиск