Ігор Манн уперше українською: найкращі поради видатного маркетера у двох книгах

1885
1

Бізнес-літературою зараз нікого не здивуєш: вона чатує на кожному кроці. Здавалося б, уже майже про кожен бренд щось написано, є навіть історії успіху, з яких можна дізнатися не лише про злети, а й про падіння, та все одно нічого нового. І книжки з саморозвитку продовжують атакувати читача знову й знову, вбиваючи час і нічого по собі не залишаючи.

У безкрайньому океані бізнес-літератури…

Як же ми попадаємося на такі книжки? Плаваючи тихими водами літератури, ми ловимося на гачок завдяки красивим обкладинкам і претензійним назвам. Починаємо читати, сподіваючись почерпнути корисну інформацію, та задовольняємося лише розповідями про результат, без вказівки до дій, зате не без самозамилування автора.

…рятувальний жилет від Ігора Манна!

Ми знайшли для вас цілий комплект книжок, які реально працюють! Це книжки видатного маркетера сучасності, майстра слова й засновника відомого видавництва «МІФ» Ігоря Манна.

Ігор Манн — найвідоміший маркетер СНД, спікер, автор, видавець. За 20 років роботи у сфері маркетингу Манн обіймав посади директора з маркетингу, комерційного, а також регіонального директора, співпрацював з такими компаніями, як Lucent Technologies, Alcatel, «Арктел», Konica Corporation, АН МІАН та іншими. Галузі, в яких працював Ігор: агробізнес, фотобізнес, телеком, книжковий бізнес, нерухомість. Ігор Манн регулярно подорожує країнами СНД з корпоративними і відкритими тренінгами, виступає для студентів. За цей час на його тренінгах і семінарах побувало понад 500 тисяч осіб. Автор майже двох десятків книжок, серед яких не один бестселер.

«Номер 1» — книжка про те, як стати першим на професійному ринку з багатьма конкурентами. Ви дізнаєтеся, як поставити мету, дослідити свої можливості (зробити аудит самого себе), розвиватися, досягати високих результатів та просуватися вперед.

«Номер 1» — проста для розуміння книга, яка надасть вам найкращі джерела інформації та порекомендує провідних спеціалістів. Книгу можна можна придбати на сайті BIZLIT. 

«Маркетинг без бюджету» — книга, в якій зібрані способи, що допоможуть підвищити ваш прибуток узагалі чи майже без бюджету. Ідеї, запропоновані Ігорем Манном, стосуються таких сфер: маркетинг, реклама, продажі, PR, клієнтська лояльність, організація роботи. Книжка для тих, хто не має змоги чи бажання витрачатися на маркетинг. 

У книжці наведено кілька десятків перевірених практикою рецептів, які точно допоможуть. Книгу також можна придбати на сайті BIZLIT. 

«Номер 1» і «Маркетинг без бюджету» вперше виходять українською мовою! Вітчизняний книговидавець дає можливість придбати їх читачам утричі дешевше, на відміну від російськомовних видань. Жодної води, а тільки чіткі вказівки до дій, лише перевірені автором рецепти.

У книжках Манн ділиться всіма секретами, які він застосовував у своїй практиці. Ігор розповідає, як налагодити комунікацію, готуватися до публічних виступів і підтримкою якого кола людей треба заручитися, щоб стати першим. Крім того, це, мабуть, один із небагатьох авторів, хто чесно пише про те, які марки ручок, блокнотів, телефонів, портфелів та іншого приладдя він використовував для створення власного іміджу. 

Книжки Манна працюють, бо він, не боячись конкуренції, ділиться з читачем дієвими порадами, робить посилання на корисну літературу, а часом навіть вказує імена тих людей, до кого ви можете звернутися по допомогу. Крім того, автор народився в Одесі, тому у своїх книжках розповідає про реалії, з якими знайомий український читач, що сприяє кращому розумінню тексту. І, звісно, рецепти Манна приправлені гумором, тому вам не доведеться нудьгувати.

Книжки також можна придбати в комплекті за акційною ціною:

Придбати комплект зі знижкою

Оставить комментарий

Комментарии | 1

Поиск