Як знайти себе в індустрії і не з’їхати з глузду? Конференція «Input: твій шлях в ІТ» від Kottans

4575
1

В наш час шаленого розвитку інтернету і підйому ІТ-технологій ти можеш отримати будь-які знання, які тільки забажаєш. Але в теорії. На практиці ж зазвичай усе набагато складніше. Як обрати з десятків курсів? А може краще йти в універ? Який напрям найперспективніший? Чи маю я взагалі до цього хист? Як знайти відповіді на всі ці питання і не з'їхати з глузду? 25 травня Kottans запрошують усіх охочих відвідати конференцію «Input: твій шлях в ІТ». А в тексті нижче ви знайдете промокод на знижку у 20%.

7 років тому засновники Kottans шукали однодумців серед програмістів і створили спільноту, яка має на меті поширення якісних знань, допомогу одне одному, підвищення загального рівня кваліфікації розробників у галузі. І нам це справді вдалося: за кілька років спільнота збільшилася до таких масштабів, що перетворилася на своєрідну школу. Тут підвищують свою кваліфікацію професіонали, і мають можливість отримати якісні знання новачки чи світчери з інших мов або технологій.  

На даний момент охочих потрапити до Котанів так багато, що відбір на основний курс щороку стає чимраз запеклішим: проходять лише найбільш мотивовані і організовані студенти. Випускники попередніх років стають менторами, а з розвитком технологій розростаються навчальні програми – це жива система, яка сама себе підтримує і живить.

Нині більшість студентів офлайн і онлайн-потоків курсу Kottans Frontend складають світчери з інших спеціальностей – люди, які зазвичай вже встигли побудувати кар’єру в іншій галузі, але вирішили кардинально змінити своє життя, а також студенти вишів і недавні випускники, які певною мірою розчарувалися в діючій системі освіти та шукають актуальних знань і їх практичного застосування. Тут можна зустріти батьків у декреті, вчорашніх інженерів, музикантів, підприємців, офіціантів, дизайнерів, менеджерів та юристів. І кожен із них, так чи інакше, пройшов доволі тернистий шлях пошуків професії і себе у ній. Людей різного віку, рівня знань, навичок об’єднує спільне прагнення прогресу і співпраці. Саме через бажання підтримати ініціативних світчерів та студентів і народилася ідея організувати конференцію «INPUT: твій шлях в ІТ».

Спершу це мала бути лампова тусовка «для своїх», де досвідченіші девелопери діляться своїми історіями успіху, лайфхаками і відповідають на питання новачків. Але запит на подію виявився настільки значним, що зібралася ціла команда організаторів (побачити їх можна на YouTube-каналі Input), і тепер до виходу планується повноцінна конференція, в плані якої чотири секції виступів, сесії питань-відповідей, лайтнінги, воркшопи та багато іншого.

Під час підготовки до конференції було проведено масштабне опитування цільової аудиторії. Теми доповідей не беруться навмання – контент буде цікавим і актуальним. В події братимуть участь імениті спікери та представники ІТ-компаній.

Розробники, проджект-менеджери, рекрутери, вчорашні світчери піднімуть найболючіші теми і точно все розставлять по місцях. Буде цікаво, буде корисно і драйвово – як і все, що роблять Котани.

В секції «Особистий шлях в ІТ» вчорашні студенти, митці, філологи, світчери, що опанували інженерні професії або розпочали кар’єру в HR, менеджменті, продажах, розкажуть про проблеми, з якими часто стикаються новачки, та шляхи їх подолання.

В секції «Навчання» розглянемо питання про те, як і де вчитися, який стек технологій і як обирати, як успішно свічнутися, чи надавати перевагу курсам або самоосвіті.

«Відкриті IT-ком’юніті» познайомлять слухачів зі спільнотами, буде багато розмов про  підтримку та ком’юніті – як і де їх шукати.

В секції «Кар’єра» будуть доповіді про те, з чого почати пошук роботи, як створити ідеальне резюме, про співпрацю з рекрутерами, першу роботу і багато іншого.

Вже стартували продажі квитків, і їх кількість зі спеціальною знижкою 20% за промокодом ain0520 для читачів AIN.UA обмежена!

Про бажання підтримати Input заявили вже декілька великих компаній, тому всі присутні матимуть можливість поспілкуватися з їх представниками просто під час заходу. На території також будуть представлені інфо-банери партнерів Input.

В залі будуть присутні люди в футболках із написами «Ask me anything» і welcome-точки деяких відкритих ІТ-спільнот. Для аудиторії з інших міст буде доступний відео-запис конференції. Input готовий прийняти всіх охочих, не зважаючи на вік, досвід і рівень підготовки.

Для тих, хто відчуває у собі сили і бажання поділитися дійсно корисним досвідом та знанням, є спеціальна сторінка для спікерів.

Ну і яка ж конференція проходить без піци, крутих стікерів та футболок? Серед найактивніших учасників конференції обов’язково будуть розіграні класні призи!

Конференція відбудеться 25 травня в Києві в просторі Innohub by Innovecs (б-р Вацлава Гавела, 6з). Слідкуйте за останнім новинами Input в соціальних мережах:

Хочу на Input

Оставить комментарий

Комментарии | 1

  • если вы не прошли отбор , но обладаете знаниями….то лучше присоединиться ко мне так как я могу дать реальные цели… и вместе мы можем содать то -что будет полезно всем,а не какое то общество

Поиск