Чому корпоративне харчування в офісах — це важливо

6930
1

Сервіс доставки корпоративного харчування Gud Foodbar розповідає про переваги їжі для бізнесу та умови роботи з клієнтами.

Усе більше іноземних та локальних компаній пропонують своїм працівникам послугу безкоштовних обідів в офісі. Це зручно, заощаджує час і виступає додатковою мотивацією. Основна ідея Gud Foodbar — кожен працівник має отримувати на обід те, що замовив би в улюбленому ресторані, але в рамках бюджету компанії.

Як це працює?

Кожен працівник компанії або офіс-менеджер, щодня залишають в онлайн-системі заявку на обіди на наступний день. У зручний час в автомобілях-рефрижераторах  в офіс привозять свіжі страви, що були приготовлені у той самий день, експедитор вивантажує та складає їх у вітринний холодильник. Усі замовлення підписані, працівник може забрати своє і з’їсти його, коли зголодніє, не витрачаючи багато робочого часу на пошуки їжі. Також можна робити додаткові замовлення сендвічів та десертів на всіх.

Чому це вигідно компаніям?

Завчасне замовлення обідів та структурування системи харчування в офісі роблять роботу більш ефективною. Увага не розсіюється, працівники не починають думати чим би пообідати з 12 ранку, не потрібно носити з собою судочки і коробочки, а отже ввечері не потрібно готувати собі щось на роботу. Також варто зробити ставку на здорове харчування, адже працівники, що активно зайняті роботою, зазвичай їдять фаст-фуд, а доставка свіжої локальної їжі позитивно вплине на їх комфорт і працездатність.

Для зручності та швидкості вирішення питань обідів, Gud Foodbar виділяє компанії власного support-менеджера, який допоможе оформлювати замовлення і отримувати все вчасно.

Для власників бізнесу це вигідно, адже вони підвищують лояльність працівника до себе та свого бренду та виказують турботу, докладаючи мінімум зусиль.

Великий вибір страв дає змогу працівникам урізноманітнювати свій раціон і дотримуватися власних уподобань у харчуванні. Той, хто не їсть м’яса, риби, цукру або глютену, може знайти страви для себе.

Що в меню?

На постійній основі у меню Gud Foodbar є понад 200 рецептів із різних куточків світу. Вони поділяються на три основні категорії: страви з м’ясом, страви з рибою, вегетаріанські страви. Усі їх можна комбінувати між собою, отримуючи тисячі нових варіацій. У меню використовуються тайські, азійські, американські, італійські, українські й інші європейські рецепти. Меню частково оновлюється кожні два тижні, а також у залежності від сезону. Для приготування використовуються локальні сезонні продукти, що забезпечує доступність цін.

Скільки це коштує?

Розрахувати вартість обідів можна окремо для кожного конкретного офісу. Все залежить від ліміту, що його виставляє власник компанії та кількості працівників. Середня вартість одного дня харчування на одну людину — 120 грн. Щоб розрахувати вартість конкретно для вашого випадку, залиште заявку тут.

Як розпочати?

Щоб замовити корпоративне харчування для вашого офісу, вам треба мати більше 10 працівників, 1 квадратний метр вільного місця біля розетки для встановлення холодильника, від 120 грн/день за одну людину та бажання зробити роботу більш комфортною, а працівників щасливішими.

Gud Foodbar проводить аналіз кожного офісу, щоб запропонувати найкомфортніший варіант, пропонують різні варіанти на різний бюджет, а також для першої спроби привозять дегустаційні сети для працівників. Вітринний холодильник встановлюється безкоштовно. Працівники залишаються задоволеними, й у кризові моменти та переддедлайнові дні ходять на роботу з єдиною метою — там на них чекає свіжий обід з улюблених продуктів.

Приклади меню на 120 грн

  • Салат «Цезар de Luxe» + китайська лапша з куркою та овочами.
  • Крем-суп з грибами + лазанья + салат з тунцем.
  • Лосось під грибним соусом з рисом + сендвіч з овочами-гриль та куркою.
  • Запечений ростбіф з журавлиновим соусом та гречкою + салат з моцарелою.

Хто вже користується послугою корпоративного харчування Gud Foodbar:

Оставить комментарий

Комментарии | 1

  • Вопрос: Чому корпоративне харчування в офісах — це важливо
    Ответ: потому что авторы статьи сервис по доставке еды и им так кажется.
    120 грн это отличный, горячий ланч в кафе с порциями много больше.

Поиск