EasyPay став партнером популярної програми лояльності Fishka: які вигоди отримують користувачі

2859

Що таке Fishka?

Fishka – це мультипартнерська програма лояльності. Картку приймають понад 1700 торгових точок по всій Україні.

Раніше споживачам пропонувалися програми лояльності, кожну з яких ініціювала окрема мережа магазинів або компанія. Тобто, щоб піти в супермаркет, використовувалася одна картка, щоб заправити автомобіль або замінити акумулятор – інша. З однією карткою лояльності Fishka доступно безліч магазинів та сервісів.

Три причини, чому варто мати картку Fishka

  1. Платежі на EasyPay. Тарифи ростуть і розраховуватися за комунальні стає складніше. Полегшити задачу допомагає EasyPay та Fishka. Завдяки раніше накопиченим балам можна сплатити за воду, газ та електроенергію на сайті easypay.ua. Оплачуючи послуги з відміткою Fishka, наприклад, інтернет, на тебе чекають додаткові бонусні бали (0,5-1% від суми оплати).
  2. Часткове повернення витрачених коштів. Накопичувати бали на оплату можна будь-де. Наприклад, по дорозі на роботу, на заправці ОККО ти купуєш повний бак бензину, каву та донат. За це на картку Fishka отримуєш бонуси. На півшляху додому навідуєшся у «Будинок іграшок», щоб купити дитині конструктор, а потім – у «Фуршет», щоб придбати продукти. В обох випадках бонуси Fishka допоможуть отримати знижку та накопичити додаткові бали.
  3. Обмін балів на реальні товари. В останній момент згадав про день народження, а у подарунок чекають щонайменше новий смартфон? В магазині електроніки Алло картка Fishka теж стане у нагоді. Fishka надає бонуси та можливість отримати додаткові знижки чи навіть обміняти накопичені бали на реальні товари. Повний список магазинів-партнерів: myfishka.com.

Як скористатися перевагами співпраці EasyPay та Fishka?

  1. Реєструємо картку Fishka на сайті easypay.ua.
  2. На сайті EasyPay обираємо послуги з відміткою Fishka, оплачуємо та отримуємо на картку бали.
  3. За допомогою нарахованих балів:
  • оплачуйте послуги на сайті easypay.ua;
  • отримуйте знижки в магазинах-партнерах програми;
  • обмінюйте бали на винагороди із каталогу.

За станом балансу бонусів по картці Fishka слідкуйте як на сайті EasyPay, так і в особистому кабінеті на myfishka.com. За фінансові операції на easypay.ua відповідає ФК «Контрактовий дім».

Не зволікай, користуйcя всіма перевагами вже зараз!

Спробувати

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск