Що таке TechCarrot HUB і чому до нього варто приєднатися

5066

Розвиток сфери ІТ надзвичайно стрімкий: глобальна конкуренція, надзвичайно мінливий топ затребуваних технологій, потреба у пошуку значимих та цікавих проектів для своїх команд та складність цього пошуку - все це спонукає ІТ-компанії експериментувати з різними ідеями, моделями, підходами для досягнення спільної ефективності. Схоже, що більшість ІТ-компаній сьогодні готові сказати «ні» конкуренції як такій. Разом ми сильніші, і це очевидно. Тому наш вибір сьогодні - це не competition, a coopetition.

Як більшість ІТ-компанії кооперують сьогодні

Сьогодні кількість груп, пабліків, платформ у напрямку outsourcing, outstaffing, subcontractors тощо просто захмарна, їх можна знайти в Telegram, Viber, LinkedIn, Facebook, і кожна з них налічує сотні учасників. Вони об’єднують ІТ-компанії та допомагають їм обмінюватись неактуальними лідами, здійснювати пошук проектів, знаходити партнерів. Чи завжди ефективний такий підхід? Досвід, на жаль, показує зворотнє. Потенційні проблеми та недоліки, які тут виникають, наступні:

  • Величезна кількість повідомлень, не всі з яких є цікавими саме для вас, спам, який весь час відволікає, особливо якщо ви моніторите кілька різних чатів та груп.
  • Запити настільки швидко та часто публікуються, що легко втратити той, що справді був би цікавим для вас.
  • Конкуренція надзвичайна, оскільки кількість учасників груп зазвичай кілька сотень. Якщо ви публікуєте свій запит — ризикуєте отримати море спаму в приват, а якщо маєте пропозицію по цьому запиту — у вас мало шансів, адже хтось запропонує дешевше, швидше і т.д.
  • Ймовірність зустріти запити, в яких надто багато ланок посередників.
  • Ви нічого не знаєте про компанію, з якою потенційно розпочнете співпрацю завдяки чату.

У випадку платформ це:

  • складність розміщення своєї пропозиції;
  • трудоємкість відстеження запитів;
  • тривалий час очікування фідбеку від клієнта по своїй пропозиції, іноді навіть його відсутність;
  • часом значні відсотки комісії;
  • платна участь.

Альтернатива?

TechCarrot HUB — професійне об’єднання надійних ІТ-компаній Східної Європи, створене з метою розвитку бізнесу кожного з учасників цього ком’юніті, нарощення бізнес-можливостей, розширення експертизи, обміну проектами та досвідом.

Які переваги TechCarrot HUB надає своїм учасникам:

  • Зростання продажів. Коли до вас приходить проект, для якого у вас немає відповідної команди, ви можете легко та швидко підібрати релевантну команду у TechCarrot HUB. Всередині Хабу компанії підлягають розподілу згідно з експертизою та технологічним стеком, кожна команда має свої визначені сильні сторони. Тому, коли до Хабу приходить запит, координатори одразу розуміють, яка компанія ним точно зацікавиться і зможе успішно виконати його.
  • Підвищення надійності компаній. Для вашого клієнта ваша участь в ком’юніті з такою великою кількістю розробників є доказом того, що в разі масштабування проекту чи звільнення когось із вашої команди ви легко можете доповнити команду партнерськими спеціалістами.
  • Розширення спектру ваших сервісів. Завдяки TechCarrot HUB ви можете надавати ті сервіси, які ніколи не надавали до цього часу, а також працювати з технологіями, з якими ніколи не працювали раніше. Скажімо, якщо ви софтверна компанія, зосереджена виключно на розробці, а клієнт потребує SEO для свого продукту, ви з легкістю знайдете партнера-експерта в SEO в Хабі. І це не займе більше 24-48 годин.
  • Надійні партнери. Спілкування між компаніями Хабу ведеться на С-рівні (зазвичай між менеджерами топ-рівня), стосунки побудовано на довірі та взаємодопомозі. Керівництво TechCarrot HUB проводить особисте знайомство з кожним учасником при долученні до Хабу, більшість компаній мають високі оцінки на незалежних ресурсах, таких як Clutch або Good Firms. Крім того, існує система рейтингів для компаній-учасників, яка коригується після кожного проекту/співпраці за участю компанії, а розробники компаній, які отримали досвід успішного проходження співбесід в рамках Хабу, рекомендуються в майбутньому партнерам як високонадійні. Мета — побудова довготермінових, надійних, взаємовигідних та дружніх відносин.
  • Гнучкість та індивідуальний підхід. В Хабі кожна угода розглядається індивідуально. Хоча є певний набір типових договорів, всі умови завжди можна обговорити та коригувати. Ціль — вигода для всіх учасників процесу. Тільки win-win.
  • Швидкий та безкоштовний старт, відсутність прихованих платежів. Старт співпраці з TechCarrot HUB абсолютно безкоштовний, ви сплачуєте відсоток комісії виключно тоді, коли розпочинаєте роботу на реальному проекті. Всі умови прозорі, зрозумілі та підлягають обговоренню.
  • Наявність преміум-пакету послуг, що дозволяє ще швидше знаходити команди на свої проекти, розповідати партнерам про свою експертизу, успішні кейси та досвід, активізувати пошук проектів для певних конкретних своїх команд тощо. Детальніше про преміум-акаунт можна дізнатись на сайті та зі скріншоту нижче:

Стандартний пакет послуг та преміум-акаунт

Не лише проекти

TechCarrot HUB — це не лише можливість отримати додаткові проекти чи знайти розробників на свій проект. Що не менш важливо — це постійна підтримка, обмін експертизою та досвідом. Якщо у вас немає значних знань про певну технологію, якщо певні моделі співпраці викликають сумніви, ви завжди можете запитати партнерів про їх досвід та отримати цінну пораду чи консультацію.

Крім того, кожного місяця всі учасники Хабу отримують дайджест з аналізом ринкових трендів, корисною інформацією та цікавими новинами.

Зручний та зрозумілий процес

Отже, як стати учасником? Надзвичайно просто. Для початку потрібно сконтактувати координатора TechCarrot HUB у будь-який зручний для вас спосіб, а всі контакти розміщено на сайті.

Кожна компанія-учасник TechCarrot HUB може виступати як клієнтом, так і виконавцем. Якщо у вас є проект та потреба у розробнику чи команді, потрібно лише звернутися до координатора Хабу, та протягом 48 годин вам буде запропоновано різні варіанти кандидатів і команд на розгляд. Тут ви будете діяти на свій розсуд: матимете можливість детально розглянути резюме розробників, запросити їх на співбесіду й оцінити всі важливі для вас параметри. Варто зазначити, що всі запити проходять модерацію, своєрідну перевірку на якість: тут не зустрінете запитів, які масово розміщено у різних чатах та спільнотах, а також запитів із критично низьким бюджетом і відсутністю будь-яких деталей проекту. Ідея в тому, щоб покривати всі проекти, що приходять від клієнтів до компаній-партнерів хабу.

З іншого боку, для тих компаній-учасників Хабу, що шукають проекти, потрібно всього лише зареєструватись у TechCarrot HUB чат-боті в Telegram, ця послуга доступна лише для учасників Хабу, а всі заявки на реєстрацію в боті проходять модерацію. Чат-бот дає можливість будь-якої миті оновити свій стек технологій, з яким ви працюєте, відповідно до обраних технологій та вашої експертизи ви будете отримувати запити. Також прямо через бот ви можете надіслати резюме ваших кандидатів на кожен цікавий для вас запит і будете отримувати відповідь або інформацію про подальші результати перемовин по проекту. Є можливість переглянути також і список всіх активних запитів, без прив’язки до експертизи. І, звісно ж, отримувати важливі інформаційні повідомлення і завжду бути в курсі новин.

Старт роботи з TechCarrot HUB Bot

Актуалізація стеку технологій

Перегляд списку усіх актуальних запитів

Перегляд деталей запиту

Це справді працює

Все звучить гарно, але наскільки ефективно воно працює на практиці? — спитаєте ви.

TechCarrot HUB уже збирає відгуки від задоволених партнерів, які змогли скористатись перевагами участі та знайшли користь для себе.

В’ячеслав Фіолетов, Business Development Manager, QArea:

«TechCarrot HUB - чудова знахідка для нас. Їм справді вдається пов’язувати ідеальні ліди з ідеальними командами. Ми в QArea були одними з перших в Україні, хто розпочав роботу з на той час новою технологією GoLang, і завдяки TechCarrot HUB ми знайшли клієнтів, яким необхідна була саме наша експертиза».

Андрій Сінявський, Co-founder, Impltech:

«TechCarrot HUB - це невичерпне джерело додаткових можливостей для партнерських компаній. Наша команда нещодавно успішно завершила проект, отриманий завдяки TechCarrot HUB. І ми продовжуємо отримувати чимало цікавих для нас запитів. Впевнено рекомендуємо співпрацю з TechCarrot HUB».

Анастасія Марчук, Business Development Manager, Uptech:

«TechCarrot HUB - це команда чудових професіоналів. Щоразу, коли в нас є потенційний клієнт чи проект, який ми не маємо можливості виконати своїми силами, ми звертаємось до TechCarrot HUB за допомогою. Вони завжди допомагають нам знайти кваліфікованих розробників і надають високий рівень сервісу. Без вагань звертайтесь до TechCarrot HUB, коли потрібен надійний партнер у допомозі клієнту і ви не хочете витрачати час марно».

Чому не варто зволікати

Тому що саме зараз чудова нагода приєднатись до TechCarrot HUB, адже нещодавно стартувала акція: всі компанії, які протягом місяця (протягом 30 послідовних днів) передадуть 3+ запити у TechCarrot HUB, отримають безкоштовно преміум-акаунт на 1 місяць у подарунок. Єдина умова — запити повинні бути якісні, саме від ваших клієнтів, і не повинні зустрічатись у масових каналах, групах, на платформах. Приєднуйтесь і оцініть можливості та переваги співпраці з TechCarrot HUB вже сьогодні!  

Let’s carrot your business!

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск