5 причин підключити свій бізнес до інтернет-еквайрингу

2813
2

Сьогодні практично не існує бізнесу поза інтернетом. Кожен український підприємець, кожна компанія чи організація хоч щось «робить» в інтернеті, щоб привернути до себе увагу покупців. Тому ця стаття не тільки для інтернет-магазинів. Ми сподіваємось, що ви побачите для себе ідею розвитку і зрозумієте, як прийом карткових онлайн-платежів допоможе продавати більше.

Пропонуємо розібрати 5 очевидних причин на користь підключення інтернет-еквайрингу:

1. Не втрачати покупців з інтернету і соціальних мереж

Так-так, ви це робите щодня. Наймаєте фахівців, які адаптують ваш сайт для пошукових систем, витрачаєте кошти на контекстну рекламу, платно таргетуєте аудиторію в соціальних мережах, намагаючись економно розподілити бюджет, якого, як правило, може і не бути, приводите клієнта на сайт. А вже, власне, на сайті — клієнт загубився і пішов подумати. 

Чому? Тому що відсутня кнопка «Купити» — або як люблять висловлюватися продавці — Call to Action, тобто призову до дії «Купи зараз цей товар», «Оплати зараз цю консультацію», «Замов зараз цю послугу». Або інший поширений варіант — кнопка «Купити» на сайті є, але немає реальної можливості сплатити. Покупцеві спочатку потрібно залишити заявку, а потім з ним зв’яжеться менеджер, який розповість, як саме він може оплатити, наприклад, післяплатою чи переказом на картку з комісією. І де ваш покупець? Правильно — він відклав все це «на потім».

Насправді можливість миттєвої оплати потрібна не лише інтернет-магазинам, а й бізнесу, який надає / продає:

  • Послуги фізичним особам у сфері додаткової освіти, дошкільного розвитку, творчості: різні тренінги і курси, вебінари, скайп-навчання.
  • Консультації: з формування іміджу, психологічні, з особистісного росту і розвитку тощо. Наприклад, у мерчант-порталі PayTas в розділі інвойси ви можете виставити рахунок клієнту та відправити на email посилання для оплати.
  • Абонементи на фітнес-послуги, йогу тощо.
  • Медичні послуги.
  • Оренду апартаментів на добу, готельний бізнес (до речі, в мерчант-порталi PayTas, в розділі налаштування мерчанта — дизайн, ви можете повністю брендувати платіжну сторінку. Також ви можете використати JS API.).
  • Кондитерські ласощі, піцу, суші, доставку обідів в офіс та інше.
  • Туристичні послуги. (У PayTas є модулі для популярних CMS. Все що необхідно зробити — використовуючи докладну інструкцію, встановити модуль і налаштувати його. Модулі для CMS знаходяться у відкритому доступі).

Список можна продовжувати нескінченно.

2. Продавати іноземцям по всьому світу

Зовсім не обов’язково бути великим і відомим, щоб продавати щось іноземним покупцям. Серед клієнтів PayTas є нішеві бізнеси, які знайшли свого покупця як на просторах СНД, так і в країнах ЄС, Америки, Канади та інших держав. Достатньо лише виробляти якісний продукт або послугу і знати хто ваш покупець.

Наприклад, у PayTas є клієнт, який продає деталі для радіокерованих авто в Європу. Ще один — виробляє і продає шкіряні вироби. Або клієнт, який навчає дітей по всьому світу через інтернет. А також є ті, що надають послуги з розробки та просування сайтів та розробляють на замовлення IT-продукти і рішення. Є клієнти, які продають український одяг.

Не кажучи вже про те, що в Україну постійно приїжджають іноземні гості чи в нашій країні працюють робітники з-за кордону, навчаються іноземні студенти. Іноземці взагалі не розраховуються готівкою. Вони давно звикли платити за покупки через інтернет. Навіть в оффлайн магазинах вони зазвчиай використовують банківську картку. 

Загалом, спосіб прийому платежів може бути будь-яким, але ним повинна користуватися максимальна кількість ваших потенційних клієнтів. В ідеалі — всі. Банківська картка — єдиний у світі платіжний засіб, який за популярністю може позмагатися з готівкою і виграти цей челендж.

3. Продавати більше в інші регіони, підключившись до інтернет-еквайрингу

Про що ми? Про те, що якщо ви живете в невеликому місті і ведете там свій бізнес, то саме час масштабуватись на всю Україну. Як показує практика, ціни в регіонах на більшість товарів і послуг нижчі ніж в столиці. Буває і так, що в Києві просто неможливо знайти те, що є у вас. Повірте, столичні покупці чекають ваших пропозицій і можливості оплатити дистанційно.

4. Швидко і своєчасно отримувати оплату на свій розрахунковий рахунок

Повідомлення про оплату товару або послуги банківською карткою приходить в особистий кабінет продавця буквально через 5-7 секунд після оплати покупцем. Це означає, що ви вже можете виконувати свої зобов’язання перед ним.

  • Залежно від типу бізнесу, система PayTas надає різні можливості швидкої оплати і простого прийому платежів.
  • Пропонуєте вашому клієнтові платний тестовий доступ до послуги або контенту на кілька днів з подальшим переведенням на щомісячне обслуговування? Використовуйте сервіс підписок. Вкажіть, яка сума повинна бути списана з картки клієнта в перший раз, і яка — в подальшому. Встановіть цикли платежів і не турбуйтеся про своєчасне надходження коштів.
  • Потрібно організувати регулярне надходження грошей від постійних клієнтів? Скористайтеся послугою повторюваних платежів (рекурентні платежі). Вкажіть суму і періодичність. Гроші будуть списуватися з карток ваших клієнтів автоматично і в потрібний термін.
  • Потрібно зарезервувати певні кошти на картці покупця, щоб через кілька днів провести остаточну платіжну транзакцію на повну або часткову суму? І це можливо! Таку фішку активно використовують наші клієнти в PayTas, які продають туристичні послуги.
  • Навіть якщо ваш інтернет-магазин пропонує покупцям класичну схему «прийшов-обрав-оплатив», ви можете поліпшити її. Запропонуйте постійним покупцям швидко оплачувати свої замовлення в один клік без необхідності повторного введення реквізитів їх платіжних карток.
  • І навіть якщо ви не інтернет-магазин, можна розмістити кнопку «Придбати цю послугу» на вашому сайті, клікнувши на яку, з‘явиться вікно оплати, де покупцеві треба буде ввести реквізити банківської картки.

5. Підвищити довіру до свого бізнесу

Банківські платіжні картки настільки широко увійшли в наше життя, що логотипи карткових платіжних систем на сайті звичайного інтернет-магазину сприймаються більшістю онлайн-покупців, як гарантія його порядності і сумлінного виконання своїх зобов’язань перед ними.

Навряд чи хтось із покупців знає про те, які перевірки проходить будь-який бізнес, перш ніж він зможе почати прийом інтернет-платежів з використанням банківських карток. Або здогадується про постійний нагляд за діяльністю онлайн-продавця з боку банку та самої платіжної системи.

І, тим не менше, підсвідомо пересічний покупець за інших рівних умов швидше зробить покупку в тому інтернет-магазині, де йому запропонують розрахуватись банківською картою, ніж там, де такої опції немає. Навіть якщо крім картки він може здійснити оплату іншим способом.

Процес підключення до прийому платежів простий — ваше бажання продавати більше через інтернет + наша компетенція.

Залиште свою заявку тут — [email protected] або зателефонуйте +38 044 393 25 56.

Будемо раді бачити українські прогресивні бізнеси серед клієнтів PayTas.

Ліцензія НБУ №84 від 25 жовтня 2011 р.

Оставить комментарий

Комментарии | 2

Поиск