Программа Jump into Life: нові кар’єрні можливості від lifecell

2655

12 рік поспіль програма стажування та навчання Jump into Life запрошує приєднатися до команди професіоналів lifecell.

Jump into Life ― це соціально-освітня програма lifecell, яка залучає талановитих українських студентів, готових зробити перші кроки у своїй професійній кар’єрі. У рамках програми молодь долучається до технологічної телеком-галузі та команди lifecell й отримує перші практичні навички. 

Спеціалізація. Заповнюючи анкету, студент самостійно вибирає напрям стажування, яке проходитиме під керівництвом куратора-ментора. Це може бути мобільна мережа, фінанси, продажі, маркетинг, юриспруденція, адміністрування бізнесу, IT, PR, HR чи інший департамент. 

Історія. lifecell започаткувала цю програму в 2009 році. За цей час вже понад 400 майбутніх спеціалістів успішно пройшли навчання в компанії, а 130 найкращих із них стали згодом частиною команди lifecell. І ми пишаємося, що у 2019 році 38 колишніх «джамперів» продовжують працювати і розвивати свою кар’єру в нашій компанії. 

Jump into Life ― це:

  • 4 місяці практичних завдань;
  • 8 годин на тиждень;
  • підтримка індивідуального ментора;
  • відпрацювання навичок і практичних знань.

Jump into life у деталях:

Ментори. У рамках програми за кожним із «джамперів» закріплюється індивідуальний куратор-ментор, що є одним із найкращих професіоналів lifecell. Упродовж чотирьох місяців ментор ділиться зі студентом своїми знаннями та досвідом, а також надає підтримку та зворотний зв’язок під час виконання завдань. 

Тренінги. У рамках програми студенти відвідують професійні тренінги та майстер-класи з телекомунікацій, управління проектами, публічних виступів, діджитал-комунікацій та підготовки до співбесіди. 

Практичний досвід. Студенти беруть участь у реалізації щоденних завдань під керівництвом менторів, відпрацьовують практичні навички й отримують зворотний зв’язок. 

Гнучкий графік. Графік програми розробляється індивідуально студентом і ментором. Зазвичай студенти навчаються в компанії по 4 години двічі на тиждень, а найбільш ініціативні відвідують свої команди частіше. Такий підхід дозволяє молоді брати участь у програмі та продовжувати навчання у виші у звичному режимі, максимально ефективно використовуючи особистий час.

Географія програми: Київ, Дніпро, Львів, Одеса та Харків.

Етапи реалізації програми-2020

  1. 15 жовтня 2019 ― 31 грудня 2019: відбір учасників, який включає в себе отримання заявок на участь у програмі, телефонні співбесіди, так звані «speed-datings» з менторами та фінальну ділову гру.
  2. 27 січня 2020 ― 31 січня 2020: тиждень інтенсивного навчання та теоретичних тренінгів.
  3. 03 лютого 2020 ― кінець травня 2020: проходження практичних завдань під керівництвом ментора за погодженим графіком.
  4. Кінець травня 2020: захист фінальних робіт.

Заповнюйте анкету та завантажуйте своє резюме за посиланням.

Команда lifecell чекає саме на вас!

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск