O.BOX: готові переговорні кімнати для вашого офісу

3258

Львівська архітектурна компанія вивела на український ринок стартап O.BOX, який оптимізує умови роботи в офісах великих компаній та коворкінгах. OFFICE BOX — це готові переговорні різних типів з підвищеним акустичним комфортом, які якісно впорядковують і доповнюють відкритий офісний простір. Вперше офісні переговорні O.BOX були представлені на Київському міжнародному економічному форумі 8-9 листопада, і викликали значне зацікавлення представників ділового середовища.

В Україні спостерігається бум коворкінгів. Вони відкриваються як у новобудовах, так і за рахунок ревіталізації промзон, колишніх заводів. Запит на такі просторі офісні площі, у першу чергу, формують компанії із великою кількістю працівників, котрі займаються розумовою працею та креативом: ІТ і Digital-компанії, call-центри, туроператори, рекрутингові компанії, навчальні центри, дизайнерські, медійні компанії.

Коли успіх проекту компанії залежить від особистої продуктивності кожного члена команди, необхідно створювати оптимальні умови роботи для працівників. Зокрема, опитування щодо існуючих умов праці, проведене серед HR-ів низки провідних українських IT-компаній у І півріччі 2019 року, показало, що найбільше у повсякденній роботі їхнім працівникам бракує тиші та умов для зосередження.

У приміщеннях, де працює кілька десятків, а подекуди і сотня людей, неминуче виникає шум. Найчастіше саме це не дозволяє працівнику зосередитися на складних деталях завдання, робочий процес затягується, а загальний результат відкладається. Як показало опитування, у таких офісах також складно знайти затишне місце для телефонних розмов із клієнтами, бракує виокремлених зон для ділових переговорів, індивідуального спілкування.

Працюючи над вирішенням цієї проблеми, львівські архітектори Любомир Трофімов та Петро Підсаднюк розробили інноваційну пропозицію – O.BOX, яка допоможе оптимізувати існуючі багатолюдні коворкінги та офіси, подолати загальний шум та створити комфортні умови для індивідуальних потреб працівників.

«Ми – архітектурна компанія, яка працює і розвиває напрямок Prefabrication. Йдеться про архітектурний конструктор: можливість для клієнта скласти необхідний об’єкт, що оптимально відповідає його запитам, із виготовлених у заводських умовах конструкційних складових. Використовуючи концепцію архітектурного конструктора, ми створили O.BOX – спеціальні збірно-розбірні кімнати для індивідуальної роботи і переговорів, які дозволяють дистанціюватися від загального шуму», – розповів співзасновник стартапу Любомир Трофімов.

OFFICE BOX – це готові переговорні різних типів з підвищеним акустичним комфортом. У процесі проектування архітектори витратили багато зусиль на дослідження акустики та розробку інженерних рішень для створення переговорних оптимальної конфігурації, тобто таких, що вдало інтегруються в існуючий офісний простір, розширюючи і доповнюючи його функціональні можливості.

Завдяки O.BOX компанія може без зайвих зусиль створити телефонну переговорну, прозорий кабінет, конференц-зал, зону відпочинку.

«Встановлюючи індивідуальну переговорну O.BOX, компанія забезпечує можливості працівника виконувати індивідуальне завдання або телефонні розмови, які вимагають тиші. Це – «гарячий» інструмент для підвищення рівня задоволеності працівників умовами роботи та підтримки високого рівня їх продуктивності. Якщо процес роботи передбачає проведення ділових зустрічей із партнерами, клієнтами, або наради за участі двох і більше осіб, потрібен відповідний простір. Часто виокремити на це окрему кімнату неможливо, а результат переговорів і нарад, проведених у ресторані офіс-центру, не відповідає очікуванням. O.BOX створює оптимальні умови для проведення якісних ділових зустрічей. Крім того, це позитивно впливає на мікроклімат у компанії: працівники, які спостерігають за переговорами в O.BOX ззовні зі своїх робочих місць, бачать, що важливі рішення у компанії приймаються прозоро», — розповів Петро Підсаднюк, співзасновник стартапу.

Головним гаслом КМЕФ-2019 було – Creating the future in a chanching world. Тому співзасновники стартапу вирішили провести першу презентацію саме тут. Адже, під час стрімких змін важливо мати мобільні ефективні рішення для роботи. Більше 50-ти учасників форуму спробували переговорні «в дії» та ефективно вирішували свої поточні завдання. 15 осіб вирішили замовити «Т2. Бокс для короткочасної роботи з ноутбуком» в якості домашнього офісу.

OFFICE BOX – це просто, зручно і якісно. Це – новий інструмент для функціонального зонування та планування офісу, який не потребує витрат на капітальний ремонт. Монтаж конструкційних елементів O.BOX займає мінімальну кількість часу: від години – до двох. Переговорні – розбірні, а отже їх завжди можна буде встановити у зручному місці, відповідно до змінних потреб.

Компоненти O.BOX виготовляються із високоякісних матеріалів: основа стінових панелей — дерево, панель заповнена звукопоглинаючим матеріалом, для зовнішнього упорядження обрані меблеві плити австрійської компанії Egger та алюмінієві вітрини з скляним заповненням. Для внутрішнього опорядження використовують шумопоглинаючі матеріали, зокрема килимове покриття, штучну траву та акустичні панелі. У переговорних працює автоматизована система вентиляції, яка забезпечує притік і відтік повітря, і відбувається це практично безшумно. Для інтеграції O.BOX в існуючі офісні простори розробники забепечили можливість під’єднання до усіх необхідних мереж.

Детальнішу інформацію про існуючі конфігурації стартапу O.BOX шукайте на офіційному сайті компанії.

Контакти:

м.Львів, вул. Сахарова 43, офіс 203.

+38 (068) 656-33-13, +38 (063) 169-35-97

[email protected]

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск