Оголошено конкурс з розробки програмного забезпечення для складання фінансової звітності у форматі iXBRL

945

DAI Global LLC, виконавець проекту «Трансформація фінансового сектору в Україні», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID), оголошує конкурс та запрошує кваліфіковані українські компанії подати пропозиції щодо розробки програмного забезпечення формування фінансової звітності у форматі iXBRL. 
Тендерний пакет документів ви можете отримати, надіславши відповідний запит на адресу [email protected].

Запитання можна надсилати до 18:00 за київським часом 18 грудня 2019 року на дану електронну адресу [email protected]. Всі отримані запитання будуть зібрані, і відповіді на них будуть надіслані учасникам тендера електронною поштою.

Пропозиції мають бути подані до 18:00 за київським часом 10 січня 2020 року [email protected]. Зверніть увагу, що пропозиції мають подаватися лише на цю електронну адресу!

Коротко про проект

Проект «Трансформація фінансового сектору» – це чотирирічна програма (з жовтня 2016 по грудень 2020), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується компанією DAI Global LLC (DAI).

Метою конкурсу є створення якісного програмного забезпечення для українських компаній, на яких поширюються вимоги Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні» та постанови Кабінету міністрів України № 419 щодо подання фінансової звітності у єдиному електронному форматі. З переможцем конкурсу буде укладено договір на розробку програмного забезпечення з формування фінансової звітності у форматі iXBRL. 

Проект підтримує реформування фінансового сектору в Україні та надає допомогу за такими напрямами:

  • підвищення довіри до банківського сектору;
  • розширення доступу до фінансів у небанківському фінансовому секторі;
  • розширення застосування електронних фінансів;
  • реформування пенсійної системи;
  • інформаційно-освітня робота з вразливими групами населення для сприяння їх більш активній участі у фінансовій діяльності.
Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск