Коли не знаєш, що подарувати: український сервіс небанальних подарунків Art Present

3287
2

Всім нам знайома ситуація, коли потрібно підібрати цікавий подарунок комусь з друзів чи рідних, але ні часу, ні фантазії на щось неординарне не вистачає. В черговий раз витративши купу часу на пошук незвичного подарунку, випускник Острозької академії Олександр Дячук, заснував сервіс, який допомагає вирішити цю проблему — ArtPresent

Сервіс працює дуже просто: потрібно перейти на сайт, вказати дані про того, хто має отримати подарунок — стать, вік, вподобання та інше, а також вартість подарунку (мінімум 400 грн). Якщо зручніше — можна розповісти це все по телефону. Співробітники Art Present підбирають подарунки індивідуально для кожного отримувача, вкладають у святково оформлену коробку і надсилають фото на узгодження замовнику.

Фішкою Art Present є таємний подарунок, коли ні отримувач ні замовник не знатимуть що всередині.

Індивідуальний підхід допомагає влучно підібрати подарунок для будь-кого — чи то суворого сисадміна, чи то ніжної дівчини, для прихильника гучних веселощів, так і для тих, хто любить усамітнитися з книгою чи філіжанкою кави.

Щоб продарунки були дійсно цікавими, ArtPresent має в своєму розпорядженні великий асортимент цікавих речей та смаколиків, які складно знайти в магазинах — від невеличких нерозкручених виробників та українських майстрів-хендмейдерів. Це можуть бути: сувеніри, одяг, вироби з деревини, календарі із мотивуючими фразами, косметика, канцтовари, трендові книжки, найрізноманітніші аксесуари тощо. І, звісно ж, незвичні солодощі, наприклад, шоколад з медом та фруктами без цукру та консервантів, або «Торба щастя», повна шоколадок з передбаченнями. 

«Ми постійно відслідковуємо, що нового виходить на український ринок, та налагодили співпрацю з багатьма хендмейдерами, про яких мало хто знає. Ми допомагаємо їм реалізувати їхні вироби, перевіривши їх якість. Тому можна не хвилюватись, що ваш подарунок буде банальним чи схожим на інші», — розповідає Олександр, засновник сервісу.

Приклади подарунків від ArtPresent можна подивитися в їхньому Instagram та на Facebook.

Оставить комментарий

Комментарии | 2

Поиск