Microsoft довірила компанії ERC новий контракт за програмою Electronic Service Delivery для українського ринку

1988

У вересні 2019 року Microsoft, технологічна компанія світового рівня, та ERC, один з найбільших дистриб’юторів в сфері IT на українському ринку, оголосили про розширення портфелю програмних та апаратних рішень Microsoft лінійкою електронних ключів за програмою Electronic Service Delivery (ESD), яка надає змогу українським споживачам купувати програмні продукти Microsoft Windows, Office, Project та Visio повністю електронним способом. 

Ще більш поглиблена співпраця з Microsoft та українськими партнерами дозволить задовольнити потреби замовників якісно та в найкоротші терміни. 

Переваги програми Electronic Service Delivery (ESD):

  • Завжди доступні актуальні версії та повний асортимент необхідного програмного забезпечення.
  • Не потрібно тримати складські запаси.
  • Відсутність логістичних витрат.
  • Відсутність небезпеки втрати під час постачання.
  • Безпечна швидка поставка (завантаження та зберігання ключів).
  • Ліцензії готові до установки одразу після отримання електронного ключа.
  • Відсутність фізичного носія — програмне забезпечення завантажується за електронним посиланням.

«Останнім часом ми все частіше говоримо про цифрову трансформацію. Electronic Service Delivery (ESD) є прикладом таких змін. Більшість компаній та домашніх споживачів, так само як і ми, вбачають великі переваги, обираючи саме електронну модель придбання програмного забезпечення Microsoft. Наша задача – допомагати українському ринку якісно змінюватися, використовуючи найкращі світові здобутки та передовий досвід гіганта ІТ індустрії – Майкрософт.» — зазначила Тетяна Корженко, директор дивізіону корпоративних рішень, ERC.

«Враховуючи існуючий попит клієнтів на швидке та надійне розгортання послуг у їхньому середовищі, Microsoft впроваджує систему електронної доставки програмного забезпечення, яка повністю відповідає очікуванням споживачів та найефективніше відкриває світ для програмних продуктів Microsoft. Ми вважаємо, що компанія ERC, з її новим статусом, збільшить можливості співпраці партнерів і клієнтів та допоможе їм досягти більше у своєму бізнесі та повсякденному житті», — зазначив Ян Петер Де Йонг, директор Microsoft Україна.

Для розширення знань по продуктам та рішенням на території Навчального комплексу ERC діє демонстраційний центр, що дозволяє нашим партнерам та їх замовникам пройти авторизовані та авторські курси Microsoft, а також на власному досвіді ознайомитися з функціональними можливостями рішень Microsoft.

Ресурси для співпраці

Загальна адреса щодо питань, пов’язаних із Microsoft
[email protected], навчальний комплекс ERC – [email protected].

Про компанію Microsoft

Microsoft — американська багатонаціональна корпорація, яка забезпечує цифрову трансформацію для епохи інтелектуальних хмарних сервісів та інтелектуальної переваги. Місія компанії полягає в наданні можливостей кожній людині та кожній організації на планеті досягати більшого.

Про компанію ERC

ERC – провідний Value Added Distributor широкого спектру продукції від лідерів світового ринку ІТ та електроніки для споживчого і корпоративного сегментів. Більше 200 контрактів з постачальниками грандами світової індустрії та майже 3000 дилерів і замовників, які є унікальними за своїми можливостями. Сучасний логістичний комплекс, ефективний сервісний центр, професійний колектив, унікальні маркетингові інструменти та оснащений навчальний комплекс додають цінності діяльності компанії.

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск